Androidista Windows Phonen näköinen

Windows Phonen yksinkertainen visuaalinen tyyli on monen mielestä miellyttävä ja selkeä. Android-laitteille saa saman Windows Phone-ulkoasun ja toiminnallisuuden asentamalla puhelimeen vaihtoehtoisen Launcherin.



Launcher 7 on Windows Phone 7:n Metro-tyyliä ja käyttöliittymää jäljittelevä käyttöliittymä Android-laitteille. Se näyttää WP7-tyyliset laatat kuvakkeiden tilalla ja osaa myös animoida laattoja Windows Phonen tapaan ja ohjelmien selailu tapahtuu myös sivulle pyyhkäisemällä.

Launcher 7 näyttää Androidin widgetit laattojen sisällä (joko 1x1 tai 1x2) mikä rajoittaa tavallisten widgettien käyttöä melkoisesti. Periaatteessa kaikki kyseiseen kokoon mahtuvat Widgetit toimivat järkevästi, mutta suuremmat heikommin.


Launcher 7 ei muuta laitetta Windows Phoneksi, mutta antaa saman käyttöliittymän. Jos siis vaikkapa työpuhelimena käyttää Windows-puhelinta ja tahtoisi oman puhelimen samalle käyttöliittymälle, Launcher 7 mahdollistaa saman käyttöliittymän molemmilla. 

Launcher 7:stä on myös maksullinen (ja mainokseton) Donate-versio niille jotka innostuvat suuresti ja tahtovat tukea kehittäjää.

Kommentit