3 keinoa millä vastustaa sukupuolineutraalia avioliittoa

Sukupuolineutraalin avioliiton puolesta tehty kansalaisaloite on ylittänyt ennätysajassa sata tuhatta allekirjoittajaa. Olen käsitellyt aihetta aiemminkin, mutta haluan toki olla reilu ja käsitellä molemmat puolet. Suurempi osa suomalaisista nimittäin kannattaa sukupuolineutraalia aviolakia vastustajiin verrattuna, joten tietysti on hyvä varmistaa että vastapuolenkin näkemys tulee esiin.

Tässä siis kolme keinoa miten voit hienosti vastustaa sukupuolineutraalia avioliittoa.

Sääntö 1: Älä perustele kantaasi äläkä kuuntele

Kun väittelet avioliiton luonnotonta laajennusta haluavien kanssa, häviät aina - ainakin jos annat väittelyn mennä heidän ehdoillaan: logiikan ja järjen avulla. Varo logiikkaa ja järkeä kuin feministiä! Sinusta voi tuntua että olet voitolla, mutta jos vastapuolellasi ei ole todella huonoa väittelijää, jäät aina alakynteen kiitos vanhentuneiden argumenttiesi jotka on jo vuosikausia osattu osoittaa joko virheellisiksi tai raamatullisiksi. Tämän takia sinun on parempi lopettaa järkipohjainen argumentointi kokonaan!

Ensinnäkin kun sinulle esitetään väite, älä vastaa siihen vaan vastaa kysymykseen johon haluaisit vastata. Vanha poliitikkojen temppu. Tämä varmistaa että voit aina puhua siitä mistä haluat, etkä jää ansaan kuten vastapuolesi tahtoisi.

Kun argumentoit, unohda logiikka ja loogiset argumentit, häniissä kuitenkin. Hyviä argumentteja ovat tunneargumentit. "Ajatelkaa lapsia!" tai "Entä lapset sitten?" voi esittää mihin tahansa kohtaan. Asiaa tehostamaan voit alkaa samalla itkemään ja soperrella samalla jotain lapsista. Itkemisen hienous on ettet joudu mitenkään todistamaan kantaasi, vaan voit vaan sopertaa jotain homovanhempien vaarallisuudesta ja ehkä kutsua heitä pedofiileiksi samalla.

Toisena vaihtoehtona voit ottaa aggressiiviset tunteet käyttöön. Vastapuolesi ei argumentoi mitään jos uhkaat hakata tämän tai ainakin näytät siltä. Tietysti turpaan vetäminen on hyvä argumentti. Käytä sitä. Yleisö huomaa heti miten Alfa-yksilö olet ja julistaa sinut suoraan voittajaksi. Looginen argumentointi on kirjaimellisesti homojen hommaa.

Voit myös hankkia lisäpisteitä vetoamalla raamattuun. Tee siitä itsellesi peli: saat pisteen aina kun vetoat raamattuun. Voit vaikka sanoa ääneen "piste!" aina kun näin tapahtuu ja vastapelaajasi huomaa jäävänsä alakynteen, hänellä ei nimittäin ole pisteitä.

Sääntö 2: älä halvenna avioliiton instituutiota

Aviolainsäädäntö muuttuu koko ajan sallivammaksi jos ihmiset antavat sen muuttua ja antavat esimerkkejä miten vääränlaiset liitot ovat sallittuja. Suositankin hyvänä sääntönä kaikkia varomaan seuraavia liittoja:
 • Älä mene naimisiin eri ihmisrodun edustajan kanssa. Edellinen kerta kun aviolakia löysättiin oli rotujen välisten liittojen salliminen ja se virhe on nyt johtamassa sukupuolineutraaliin aviolakiin. Lopetetaan tämä heti ettei perinteistä avioliittoa murenneta enempää.
 • Älä mene naimisiin ulkomaisten kanssa. Nämä liitot ovat ikäänkuin porttihuume rotujen välisiin liittoihin. Jos saamme eri kansalaisuuksien liitot vähenemään, saamme myös rotujen väliset liitot vähenemään. Eri kansalaisuudet ovat käytännössä eri rotuja, joten tämä on monesti myös sama kuin väärien rotujen kanssa tehdyt naimakaupat.
 • Älä mene naimisiin eri paikkakunnalta tulevien kanssa. Kauempaa tulevien kanssa naimakaupat ovat taas porttihuume eri kansalaisuuksien välillä tapahtuvaan naimakauppaan. Ulkopaikkakuntalaiset voivat pahimmillaan olla geneettisesti niin erilaisia, että heidät voisi mieltää jo eri rodun edustajiksi!
 • Älä mene naimisiin kenenkään kanssa joka ei ole serkkusi tai ainakin muuten sukuasi. Tämä varmistaa että linjat pysyvät puhtaina ja verenperintöön ei tule ylimääräistä huonojen rotujen ainesta tai homoroskaa. Serkumpi on herkumpi.
Älä myöskään tee aviorikoksia, katso muita vastakkaisen sukupuolen edustajia himoiten tai eroa. Avioliitto on löystynyt koska moni heikko on alkanut himojensa kanssa haluamaan vipinää avioliiton ulkopuolelta. Muistakaa että pelkkä himokas ajatus on aviorikos, joten niistäkin on päästävä. Jos sinulla on himokkaita ajatuksia muita kuin vihittyä puolisoasi kohtaan, olet luonnoton pervessi, etkä homoseksuaalia parempi.

Sääntö 3: älä mene naimisiin samaa sukupuolta olevan kanssa

Jos vastustat samaa sukupuolta olevan naimakaupoille viemistä, älä vie ketään oman sukupuolesi edustajaa naimisiin. Näin varmistamme ettet vahingossakaan tee homoliitoista sen legitiimimpiä. Vaikka laki muutetaan sallimaan saman sukupuolen edustajat, voit vapaasti edelleen mennä naimisiin vain vastakkaisen sukupuolen kanssa ja kukaan ei tule kotiisi valittamaan homohäiden puutteesta. 

Nyt kun aviolaki ei ole vielä neutraali, voit tukea tavoitettasi olemalla rekisteröimättä parisuhdettasi saman sukupuolen edustajan kanssa kanssa. Tämä on oikeasti aika helppo juttu kun sitä hetken miettii: jos olet mies, älä rekisteröi suhdetta toisen miehen kanssa. Jos olet nainen, älä rekisteröi parisuhdetta toisen naisen kanssa. 

Tiedän että tämä sääntö on hankala monelle ymmärtää ja ei varmasti ole helppo sisäistettävä. Yritä kuitenkin toimia tämän mukaan, ettet vahingossakaan tulisi tukeneeksi jumalattomia sukupuolineutraaleja avioita maahamme.

Sääntö 4: vältä homostelua

Kaikenlaista homostelevaa toimintaa on hyvä välttää. Esimerkiksi peniksen laittaminen toisen miehen peräsuoleen voidaan tulkita jossain valossa olevan hieman homoa ja näin sukupuolineutraalia aviolakia puoltavaa. Vältä viimeiseen asti kaikkien sukupuolellisten alueittesi kontaktia oman sukupuolesi edustajien kanssa, erityisesti varo kontaktia heidän anuksensa, sukupuolielinten, suun ja rintojen kanssa. 

Varmuuden vuoksi on parasta olla koskettamatta saman sukupuolen edustajiin ylipäätään. Esimerkiksi kavereita voi turvallisemmin moikata heilauttamalla kättä kättelyn sijaan. Näin tarpeeton homouden kipinä vältetään. Löysin hyvän dokumentin jossa näitä vaaroja käsiteltiin tarkemmin. Suosittelen kaikkia katsomaan, jotta ymmärrätte paremmin miten vakavasta uhasta on kyse.


On suositeltavaa että vältät myös aktiviteetteja joissa näet muiden tekevän jotain tämänkaltaista. Kaikki urheilu on hyvin vaarallista (paitsi ehkä Golf ja Tennis) sillä niissä miehet ovat jatkuvasti kontaktissa toistensa kanssa varsin homolla tavalla. Boikotoi näitä ja suosittele myös muille moisten homoutta promoavien tahojen boikotointia.

Älä myöskään tue muita instansseja jotka moisia arvoja tai toimintoja suosivat. Monissa lehdissä esimerkiksi on kuvia miehistä ja jos olet mies, on parempi ettet ehkä näe niitä ollenkaan ettei homous äkillisesti iske. Turvallisina pidetytkin lehdet, kuten Vartiotorni joskus vahingossa näyttävät kuvia miehistä!


Varoitus: tämä artikkeli sisälsi sarkasmia. Ja keinojakin on oikeastaan neljä. 

6 kommenttia:

 1. Luultavasti mies muuttuu homoksi myös silloin jos hän laittaa peniksensä naisen peräsuoleen. Onhan se nyt niin homoa!

  //end of sarkasmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta, kyllä se peniksen laittaminen vaginaankin on vaarallisen lähellä sitä peräaukkoa ja näin homoutta. Ehkä heterouden ylläpitämiseksi sekin pitäisi pistää varottavien listalle.

   Poista
 2. Tasa-arvoisen avioliittolain vastustajien argumentit ovat kyllä huonoja, mutta ei ihan niin huonoja kuin tämä kirjoitus tai niin huonoja kuin tämä kirjoitus haluaa sanoa. Laki on kyllä kannatettava.

  Homoavioliittoja vastaan on olemassa ainakin pari järjellistäkin argumenttia, vaikkakaan ne eivät ole kovin vahvoja.

  Voidaan tulkita, että avioliitto on kristillinen instituutio ja sana avioliitto olisi tavallaan kirkon omistama tavaramerkki. Tämä ei taida kuitenkaan olla historiallisesti perusteltavissa kovin hyvin ja lain kannalta tämän hyväksyminen aiheuttaisi vain muutoksia termistöön.

  Toinen ihan järjellinen, muttaa myöskin aika heikko argumentti on adoptio-oikeus. Adoptiota haluavia pareja taitaa olla huomattavasti enemmän kuin adoptoitavia lapsia ja adoptiossa lapsen etu pitäisi olla ylivoimaisesti tärkein asia vanhempia valittaessa, jolloin pienikin ero homo- ja heterovanhempien välillä ennusteessa lapsen kehityksessä voisi puoltaa sitä, että homopareille ei myönnettäisi adoptioita. Tutkimukset taitavat kuitenkin näyttää, että eroa ei ole, vaikkakaan en ole täysin vakuuttunut siitä, että onko tutkimuksissa onnistuttu eliminoimaan se vääristävä tekijä, että homopareilla ei juurikaan ole ei-toivottuja lapsia.

  Parempi ratkaisu mielestäni olisi poistaa adoptiolaista avioliiton vaatimus kokonaan ja keksiä tilalle paremmat kriteerit. Joissain tapauksissa lapsen etu voi olla, että hänet adoptoi avopari tai jopa sinkku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän tekstin argumentit olivat erittäin huonoja, ne olivat parodiaa ja ehkä vähän kettuiluakin.

   Mutta olet täysin oikeassa, tasapäisen avioliiton vastustus on hyvin heikoissa kantimissa. Nämäkin mainitsemasi argumentit ovat varsin heikkoja kuten sanoitkin. Vastustamisen syyt eivät kuitenkaan ole näissä argumenteissa, ne ovat puhtaasti perustelua, eivät todellisia syitä. Oikeasti homot nyt vaan ovat niin ällöjä että niitä pitää vastustaa.

   Mutta yritäppä perustella tota lainsäätäjien edessä.

   Ja siksi näitä huonoja perusteluja on.

   Poista
  2. Tuosta adoptio-oikeudesta vielä pitää hieman kommentoida, koska tasa-arvoisen avioliittolain puolustajatkin käsittelevät asiaa väärin. Vaikka muutaman kerran on tuotu julkisuuteen tutkimuksia lapsen kehittymisestä samaa sukupuolta olevien vanhempien huostassa, niin yleensä puhutaan parin oikeudesta adoptoida, vaikka pitäisi puhua vain lapsen oikeuksista. Lapsen etu pitäisi olla adoptiopäätöksissä ylivoimaisesti tärkein asia.

   Varmasti lapsen etu monesti voi olla se, että hänet adoptoi homopari, joten missään nimessä sitä ei pidä kategorisesti kieltää ja näin pitäisi myös lakia lobatessa perustella.

   Poista
  3. Lapsen etu on koko adoptiojärjestelmän pointti, ei vanhempien oikeus lapsiin, vaan lapsen oikeus ja turvallisuus. Mielestäni siinä ei ole mitään epäselvää, mutta myönnän kyllä että moni käsittää tämän väärin puhtaasti kysymykseksi vanhemman oikeudesta.

   Huonojen tai viallisten argumenttien käyttö ei ole vain homofoobien etuoikeus.

   Poista

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.