200 000!

Tämä Päivä-blogia on nyt luettu 200 000 kertaa. Kymmenen tuhannen raja ylittyi 29.6.2011 ja satatuhatta 2.10.2012. Nyt 16.5.2013 satoja tuhansia tuli täyteen toinen mokoma. Ensimmäinen satatuhatta lukijaa vei blogiltani kaksi vuotta. Toinen sata tuhatta täyttyi vain puolessa vuodessa.

Kiitos kaikille lukijoille, teen parhaani pitää blogin entistäkin mielenkiintoisempana tulevaisuudessakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.