Seuraa Tämä Päivä-blogia

Blogien oma näkyvyys ilman erillisiä aggregaattisivustoja on heikkenemään päin ja tämän takia olenkin kokeillut erilaisia tapoja tuoda Tämä Päivä-blogin kirjoitukset paremmin näkyville. Esittelen tässä kaikki tavat joilla Tämä Päivä-blogia voit seurata.

Facebook

Tämä Päivä-blogilla on someläsnäolo kaikissa palveluissa jotka olen katsonut käytännöllisiksi. Pääasiallinen alusta on Facebook josta löydät Tämä Päivä-blogin yhteisösivun. Julkaisen sinne kirjoitusten lisäksi myös muita mielenkiintoisia linkkejä ja pääsetpä ottamaan sen kautta minuun myös suoraan yhteyttä.Twitter

Twitter on myös hyvä paikka seurata Tämä Päivä-blogin juttuja. Julkaisen siellä myös tekstit ja myös muita mielenkiintoisia julkaisuja.Minds ja Gab

Olen ottanut myös koekäyttöön Minds- ja Gab-palvelut. Pidän niiden sitoutumisesta sananvapauteen, mutta niissä näkee turhan paljon tiettyä nationalismia ja jopa äärioikealle menevää linjaa, minkä takia en pidä niitä pääasiallisina kanavinani. Jos niiden käyttäjämäärät (ja blogin seuraajamäärät) paranevat, nostan niiden käyttöäni. Tällä hetkellä olen hieman aidalla niiden kanssa. Minds-palvelun käyttö tosin on niin mahdottoman mukavaa, että siitä toivoisi tulevan suositumpi.

Blogisivut

Uusin tapa seurata Tämä Päivä-blogia on Blogit.fi-palvelu. Jos käytät blogit.fi-sivustoa, voit seurata Tämä Päivä-blogia sen kautta seuraamalla. Blogit.fi on hieman testissä ja katson mielenkiinnolla saako näin teknispoliittinen blogi näkyvyyttä blogit.fi:n Lifestyle-henkisessä ympäristössä.

Syö syötettä

Tämä Päivä-blogia voi seurata myös syötteenä. RSS-syötteen voit tilata haluamaasi sovellukseen ja pysyä kärryillä blogin sisällössä. Syötteen osoite on: https://feeds.feedburner.com/TmPiv

Syötteen voi tilata myös suoraan Netvibes- tai Yahoo-palveluihin.

Seuraa Bloggerissa

Blogin oikeasta ylänurkasta löytyy Tämä Päivä-blogin Lukijat-laatikko. Jos käytät Googlen Bloggeria, voit seurata Tämä Päivä-blogia myös sen kautta ryhtymällä Lukijaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.