Kommentit

2 kommenttia:

 1. Miten Windows 10 SS HDMI yhteyden saa toimimaan. Win 8.1 sujui hyvin, valittiin HDMI tulo ja ja tv löysi laitteen, siis tietokoneen.

  Esim areenan ohjelmia pystyi katsomaan tv stä

  Tv on Sony Bravia. Windows 10 kyllä "näkee" tv n PnP laitteena mutta tv ei tunnista/löydä konetta.

  Onko joku asetus, jota en huomannut?

  tiitu

  VastaaPoista
 2. En valitettavasti tunne tätä aihetta. Lisäksi kommenttisi taitaa olla väärässä paikassa, kommentoit kommenttien yhteenvetosivuani.

  VastaaPoista

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.