Blogin kirjoittaja

Miksi teen tätä

Kirjoitan blogia vapaa-ajallani harrastusmielessä ja selkeyttääkseni ajatuksiani eri asioista. On hämmästyttävää miten paljon paremmin asian ymmärtää kun sen kirjoittaa ja miten samalla oppii jotain itsestään. 

Mihin pyrin

Yritän kaikessa olla rationaalinen ja menen päätöksissäni järjen ja logiikan, en ideologian mukaan. Ideologiat ovat vaarallisia ja rajoittavat näkökantaamme ja siksi yritän rajoittaa niiden vaikutusta ajatteluuni ja miettiä asioita puhtaalta pyödältä. Kaikki blogin kirjoitukset eivät välttämättä edusta mielipiteitäni asioista, sillä kroonisena vastarannankiiskenä tapaan myös käsitellä ja pyöritellä kiistanalaisia aiheita muusta on omasta perspektiivistäni päästäkseni aiheen ytimeen käsiksi.

Politiikkani

Hieman suuntausta kuitenkin omaan, esimerkiksi poliittisesti kallistun vasemmalle ja arvoiltani liberaaliin (en libertaariin) suuntaan. Uskon yksilön oikeuksiin ja kannatan mm. sukupuolineutraalia avioliittoa, mielipiteen vapautta, tiedon vapautta ja yleistä oikeutta määrätä omasta kehostaan. Tätä itsemääräysoikeutta rajoittaa vain muiden oma itsemääräysoikeus.

Uskomukseni

Uskonasioissa olen ateisti ja skeptikko, pääasiallisesti skeptikko ja ateismini onkin seurausta skeptisyyteni soveltamisesta, ei toisinpäin. Uskonnonvapaus ja vapaus olla uskonnoton ovat mielestäni tärkeitä osia sivistynyttä yhteiskuntaa. En silti pidä uskontoa naurettavana ja uskon että uskontojen viisauksissa on helmiäkin ja jopa viisautta, niiden löytäminen tosin voi olla hankalaa.

Mitä teen

Enimmäkseen harrasteille ei ole paljoakaan aikaa, kiitos aikuisuuden. Jos ehdin, pelaan kaikkea mahdollista - lautapeleistä, tietokonepeleihin, roolipeleihin, korttipeleihin ja ompa tullut jopa larpattua. Rakastan teknisiä vimpaimia ja niiden kanssa näpertelyä ja kirjoitan niistä myös arvioita! Mikään ei ole yhtä hauskaa kuin uusi sähkökäyttöinen laite jonka voi langattomasti yhdistää jonnekin. Harrastan liikunnallisia asioita myös, kuten uimista, kalvan heilutusta sekä joskus vähän lenkkeilyäkin. Elän pienen perheen kanssa ja kasvatan pieniä poikia.

Voit tietysti tehdä omat päätelmäsi minusta Tämä Päivä-blogin tekstien kautta.