Android + Chrome?

Google on tehnyt molemmat aiheessa mainitut tuotteet:
- Chrome, yksi parhaita tämän päivän selaimista
- Android, yksi parhaita tämän päivän mobiilikäyttöjärjestelmistä.

Nyt, arvatkaapa löytyy tuo huippuselain tuosta huippukäyttöjärjestelmästä. Ei, ei löydy. Miksei? No todella hyvä kysymys. Androidin vakioselain ei ole huono, en todellakaan tarkoita sitä. Se on menettelevä. Ei osaa mitään erikoisia temppuja mutta toimii mukavan vaivattomasti. Siitä huolimatta se kalpenee täysin Chromen rinnalla. Itseasiassa se kalpenee monen muunkin mobiiliselaimen rinnalla: Androidille on saatavilla monia selaimia jotka tekevät monia asioita Androidin vakioselainta paremmin. Esimerkiksi Opera turbo-toimintonsa kanssa tekee selailusta todella nopeaa, Skyfire mahdollistaa nopean pääsyn sosiaalisiin verkkoihin ja sisällön helpon jakamisen niiden kanssa ja niin edespäin.

Lyhyesti: Chrome Android-alustalle nyt, kiitos.

Päivitys: Nyt on!
http://tamapaiva.blogspot.com/2012/02/chrome-androidille.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.