Karttoja vuosien varrelta

Olen vuosien varrella piirtänyt melkoisen määrän erilaisia karttoja peleihin ja suurin osa näistä kartoista on näkyvillä verkossa. Osa kartoista on uusia versioita samoista ympyröistä ja ikäänkuin jatkavat tarinoita joita olen kertonut yli vuosikymmenen. Tein jokin aika sitten pienen videon jossa hieman esittelen tekemieni karttojen muuttumista ja ajattelin että ehkäpä lukijoitanikin kiinnostaisi tutustua niihin.

Tässä siis, karttani. Muista katsoa 720-tarkkuudella ja täydellä ruudulla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.