Vaihtuvat taustakuvat Androidiin

Yksi suosikkitoimintojani Windows 7:ssä ja Mac OS X:ssä on mahdollisuus kierrättää kokoelmaa kuvia tietokoneen taustakuvana. Android puhelimet tapaavat olla niin tyylikkäitä, että tämä vaihtoehto olisi erittäin miellyttävä saatava niihinkin. Joissakin Android-laitteissa voi olla joitain valmistajien omia ratkaisuja, mutta ei kaikissa. Tähän tarkoitukseen on hieman hankala löytää hyvin toimivia ilmaisia ohjelmia jotka tekisivät taustakuvan vaihdon sillä tavalla kun sen tahtoisin tapahtuvan. Yksi sellainen tosin on olemassa.

SleepyWallpaperChanger
Ohjelma on äärettömän yksinkertainen: se vaihtelee halutussa hakemistossa olevia kuvia puhelimen taustalla. Eli käyttäjä voi vapaasti rakentaa haluamansalaisen hakemiston. Ohjelma osaa myös rajoittaa käytettävien kuvien kokoa. Kuva vaihtuu aina kun puhelin käy lukitussa asennossa, eli ohjelman ei pitäisi hukata virtaakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.