Erilainen Android: Action Launcher Pro

Suurin osan Androidin launchereista toimii täysin samalla tavalla kuin muutkin: alhaalla dock, ruudulla ikoneita ja widgettejä, sivuilla lisää ruutuja. On kuitenkin joitain Launchereita jotka kokeilevat tehdä jotain uutta ja yksi niistä on varsin mielenkiintoinen ja tutustummekin siihen tänään.

Action Launcher Pro

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chrislacy.actionlauncher.pro

 

Launcherissa on muutamia hyvin mielenkiintoisia eroavaisuuksia. Ensinnäkin sovellusten käynnistys löytyy pyyhkäisemällä vasemmalta reunalta jolloin sovellukset avautuvat Windows Phone-tyylisenä luettelona.

Kansioiden käsittely tapahtuu myös kiintoisasti. Kansion voi rakentaa tavalla missä kansion napsauttaminen avaa tietyn sovelluksen, mutta pyyhkäiseminen kansion päällä näyttää muut ohjelmat kansiossa. Lisäkikkana jos sovelluksen kuvakkeen päällä pyyhkäisee ylöspäin, avautuu kyseisen sovelluksen widget. Esimerkiksi musiikkisoittimen kuvaketta pyyhkäisemällä saa näkyville musiikki-widgetin josta voi vaikka kelata seuraavaan kappaleeseen.

Jos etsit hieman erilaista Launcheria, Action Launcher Pro tarjoaa juuri sellaisen, mukana pieniä mausteita Windows Phone-käyttöliittymästä, mutta silti täysin Android-pohjaisena. Sovelluksesta ei ole saatavilla ilmaista versiota, mutta reilun euron hinta ei kaada kenenkään taloutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.