Tämä Päivä-blogi Twitterissä

Tämä Päivä-blogilla on oma Twitter-kanava: @tamapaivablogi. Kanava on ollut käytössä lähes yhtä pitkään kun itse blogikin. En ole rummuttanut sitä kovasti, joten sen huomaamatta jääminen ei ole ihme.

Olen tähän asti käyttänyt blogin twitter-kanavaa lähinnä uusien tekstien julkaisukanavana. Tässä se ei tietenkään ole ollut erityisen toimiva ja olenkin päättänyt muuttaa kanavaa hyödyllisempään ja mielenkiintoisempaan suuntaan.

Jatkossa kanavalta löytyy mielenkiintoisempaakin sisältöä, aiheisiin liittyvää juttua, kuvia ja muuta mielenkiintoista. Tietysti uudet tekstit löytyvät kanavalta jatkossakin, mutta eivät ole sen ainoa sisältö. Twitter-kanavan löydät osoitteesta @tamapaivablogi. Seurata saa ja sitä jopa suositellaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.