Mistä ovat tulleet puoli miljoonaa lukijaa

Tämä Päivä-blogi siirtyy jälleen kesätauolleen mutta tänä vuonna tämä tapahtuu hyvässä hengessä: blogi on juuri saavuttanut jälleen erään (ainakin minun mielestäni) tärkeän hetken historiassaan: puoli miljoonaa lukukertaa. Tämä Päivä-blogin tekstejä on aloittamisen jälkeen luettu puoli miljoonaa kertaa!

Toivottavasti kirjoitukseni ovat olleet kiintoisia. En yritä olla samaa mieltä kaikkien (tai kenenkään) kanssa, vaan kirjoittaa kirjoituksia jotka haastavat käsityksiä ja ehkä opettavat jotain uutta.

Tämä ei ole mielestäni huono saavutus, ottaen huomioon ettei blogia käytännössä markkinoida ollenkaan. Sana joskus leviää vahingossa kun jokin artikkeli jaetaan sosiaalisessa mediassa tai keskustelupalstoilla, ompa satunnaisesti tapahtunut sitäkin että jokin teksti päätyy oikein "oikean" lehden nettisivuilla olevaan juttuun. Pääasiallisesti Tämä Päivä on levinnyt kuitenkin sisällön ansiosta, ei mainonnalla ja markkinoinnilla.

Pyydänkin tässä, mikäli jokin raapustus kiinnostaa, jakakaa ihmeessä eteenpäin. Lukijoiden kautta tapahtuva "markkinointi" on ainoa julkisuus mitä Tämä Päivä saa ja otan kaiken sen vastaan kiitollisuudella.

Toinen mitä kautta Tämä Päivä saa lukijoita on Google. Tietyt kirjoitukseni saavat jatkuvasti lisää lukijoita hakukoneista, erityisesti Googlesta, nämä suuntautuvat tosin pääasiallisesti eri asioita ohjeistaviin teksteihini. Poliittisempi tai yhteiskunnallinen puoli jää vähemmälle huomiolle. Myös ikävästi tyyppillisesti sovinnollisemmat kirjoitukset eivät kiinnosta ihmisiä, vain hieman äkäisemmät.

Blogissani on alusta asti ollut mainokset käytössä, enemmän mielenkiinnosta kuin rahan ansaitsemiseksi. Blogin tuloilla ei voi sanoa elävänsä, sillä neljän vuoden bloggauksen tulot ovat toistaiseksi kolminumeroinen luku, siitä alhaisesta päästä. Eipä tätä hommaa rahojen takia tehdä, todellinen syy ovat naiset. Ette uskoisi kuinka kuumana naiset ovat bloggaaviin miehiin. (Vastaus: eivät kovin)

Nyt kesän yli blogi on kesäaikataulussa, eli kirjoituksia ei tule viikottain vaan satunnaisesti mikäli jokin aihe herättää tarpeeksi mielenkiintoa ja keksin siitä jotain semiomaperäistä sanottavaa. Pari laitetestiä saatte todennäköisesti kesällä vielä päästä nauttimaan ja ehkä jotain muutakin mukavaa.

Näihin sanoihin, mainiota kesää kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.