Eikö valehteleva ministeri huoleta Kokoomusta?

Kuten kaikki jo tiedämme, Stubb valehteli eduskunnalle ja valehteli toistuvasti vieläpä. Saman teki Sipilä, mutta hänen juttunsa voidaan vielä pistää väärän tiedon piikkiin jos oikein vapaasti tulkitaan. Stubbin puheita ei, hän valehteli suoraan ja asiaa ei oikein voi muuten tulkita.

Silti hän on yhä puolueen johdossa ja ministeri, miksi? Jos ministeri valehtelee avoimesti, menettää hän välittömästi kaiken luottamuksen jota hän nauttii, eikä hän voi mitenkään jatkaa tehtävässään. Hyväksyykö Kokoomus Stubbin epärehellisyyden? Jos näin, tarkoittaako tämä ettei Kokoomus välitä rehellisyydestä ja laista ja jos näin, voimmeko luottaa Kokoomukseen ylipäätään? Kokoomuksen pitäisi olla se joka ensimmäisenä vaatii langenneen johtajansa päätä vadille.

Entäpä Sipilä? Miksei pääministeri vaadi Stubbin eroa? Hyväksyykö Sipilä sen että hänen kabinettinsa ministeri avoimesti valehtelee? Hyväksyykö hän epärehellisyyden ja valehtelun hallitukseltaan ja jos näin, voiko Sipilään enää luottaa?

Stubbin on erottava tai tultava erotetuksi. Se on ainoa keino millä Sipilä, hänen hallituksensa tai Kokoomus voivat selvitä tästä. Muuten ehkä kansa ja media alkaa epäillä ja selvitellä asiaa ja ehkäpä huomaamme miten tämä farssihallitus onkin täynnä epärehellisiä ja valehtelevia selkärangattomia.

Myöhäistä, näinhän on jo tapahtumassa.

Eikö Kokoomusta haittaa miten Stubbin valehtelu ja sen seurauksien puute saa koko puolueen näyttämään epärehellisiltä valehtelijoilta?http://bit.ly/1NAudPM
Julkaissut Tämä Päivä 6. joulukuuta 2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.