David Bowie on menehtynyt

Toivumme vielä Lemmy Kilmisterin kuolemasta ja toinen suuruus menetetään. Ehkäpä suurin suosikkini musiikkitaivaan tähdistä, legendaarinen David Bowie on menetynyt taisteltuaan syöpää vastaan. Muusikko jätti meidät vain 69 vuoden ikäisenä.

Ziggy Stardust, hyvää matkaa.

Tässä ehkäpä oma suurin suosikkini Bowien tuotannosta:Onko mielessä parempia? Kommentoi alle tai Facebookissa.


David Bowie lauloi I'll Survive your naked eyes. Silmistä selvisi, syövästä ei.
Julkaissut Tämä Päivä 11. tammikuuta 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.