Näin käytät Facebookin uusia tykkäys-toimintoja

Nyt se tapahtui, Facebookin tykkäys ei ole enää vain epämääräinen tykkääminen, vaan voit valita millä tunteella päivitykset ottaa.


Uusi tykkääminen toimii seuraavasti:

Voit tykätä päivityksistä tuttuun tapaan napsauttamalla tykkäämisnappia. Yleisen tykkäämisen sijaan voit nyt myös ihastua, nauraa, yllättyä, surra tai vihata. Jos olet tietokoneella, jätä hiiren kursori tykkäys-napin päälle ja hetken päästä yläpuolelle ilmestyvät vaihtoehdot kuten alla olevassa kuvassa.. Napsauta haluamaasi.


Mobiililaitteilla uudet tykkäykset löytyvät painamalla Tykkää-nappia pitkään. Huomaa että tämä optio on mobiililaitteilla saatavilla vasta kunhan Facebook-sovellus on päivitetty uusimpaan versioon.


Uudet reaktiot näkyvät sitten päivityksen alapuolella kuvakkeina. Numero kertoo kuinka monta reaktiota yhteensä on valittu, olivat ne sitten tykkäyksiä, ihastumisia tai mitä.


Uusia reaktioita voi käyttää vain julkaisuiden kanssa, et voi ihastua tai vihastua kommenteille.

Muistakaa ihastua tähän tekstiin Facebookissa. Et kylläkään suoraan alla olevista napeista, uudet tykkäämisen optiot näkyvät vain kun avaat Facebook-sivun tai käytät mobiilisovellusta.

Lue myös miksi Facebook oikeasti loi nämä uudet tykkäämisen korvikkeet.

Näin käytät Facebookin uusia tykkäys-toimintoa. Nyt kaikki voitte IHASTUA jokaiseen Tämä Päivä-blogin päivitykseen!
Julkaissut Tämä Päivä 24. helmikuuta 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.