Pakollinen metapäivitys blogin hiljaiselosta

Perus-bloggaajien ja vloggaajien sisällöstä 90% tuntuu alkavan jollain "sori ku en oo päivittäny viime aikoina"-diipadaapalla. Pidän sitä yleisesti tarpeettomana ja tylsänä ajanhukkana, jos olen nimittäin kiinnostunut jostain blogista tai YouTube-kanavasta, huomaan kyllä ettet ole julkaissut hetkeen. Itse en ole yleensä kiinnostunut ihmisistä vaan asioista, joten ihmisten oman elämän kuulumiset eivät ole minulle relevantteja ellei kyse ole läheisestä oikeasta ystävästä.


Kaiken tämän jälkeen on aika mennä tämä blogauksen asiaan: syyhyn miksi Tämä Päivä on julkaissut tavallista vähemmän tänä vuonna ja viime vuoden viimeisellä puolikkaalla.


Syy on luonnollisesti omissa kiireissä. Lautasellani on ollut remontti ja muutto, uusi työpaikka, uuden verkkopalvelun pystyttäminen ja tolkuton määrä videoiden tekemistä. Lisäksi aikaani syö huomionkipeä kaksivuotiaani ja seuraavan lapseni lähenevä syntymä.

Lautasella on siis ollut kaikenlaista, mitkä ovat rajoittaneet vapaa-aikaani ja tehneet blogin ylläpitämisestä hankalampaa. Aikaa on ollut vähemmän niin kotona kun työpaikallakin.

Olen tämän ajanpuutteen takia keskittynyt hieman voimakkaammin blogin Facebook-ryhmään. Jos et kuulu vielä siihen, kannattaa liittyä. Sieltä löydät kaikki blogin uusimmat päivitykset ja pieniä juttuja joita en varsinaiseen blogiin tuo. Twitterissä on myös sisältöä, mutta joitain juttuja jää sieltä puuttumaan. Facebook on se paikka.
Tämä Päivä on edelleen varsin luettu blogi - jos mitataan siis henkilökohtaisia blogeja, joissa ylläpitäjä ei hanki lisäkatselijoita kertomalla omasta elämästään, tekemällä meikkivinkkejä, top10-kirjoituksia tai ei muutenkaan hae huomiota. Lukukerrat ovat tällä hetkellä noin 650 000 ja lukukertojen kasvuvauhti huomioiden emme ole mahdottoman pitkän ajan päässä miljonasta.

Jatkossakin yritän kirjoittaa kiintoisaa ja hyödyllistä sisältöä teille.

Kiitos kaikki, henkilökohtainen tilitys päättyy, ensi kerralla voimme taas puhua asioista. Pöllö kiittää.


Tämä Päivä on ollut hieman hiljainen viimeaikoina, tässä pakollinen metapäivitys syistä.

Julkaissut Tämä Päivä 18. helmikuuta 2016

2 kommenttia:

  1. Laittaisit ihmeessä ne pienemmätkin jutut tänne. Itse käytän naamakirjaa hyvin niukasti. Mulle naamakirjaan ei kuulu polittiikka tai muu sellainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyse on tehokkuudesta ja ajankäytöstä. FB-päivitys on huomattavasti suoraviivaisempaa ja nopeampaa ja saan pidettyä blogin puolen rikkaana sisältönä keveän sijaan. Sivua pääsee lukemaan myös ilman FB-kirjautumista.

      Poista

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.