Tämä Päivän Black Friday-vinkit

Taas on se aika kun voit rusikoida kanssaihmisiä tarjouksien perässä. Tai sitten voit ostaa netissä ja tehdä hommat sivistyneesti. Oli miten oli, tässä Tämä Päivä-blogin vinkit tähän Black Friday-ostohuumaan. Tuotteet on valikoitu periaatteella "nämä ovat minusta aika kiinnostavia ja hinta on hyvä."

Pelejä 

PlayStationin omistajille on muutamia herkkuja tarjolla: XCOM 2 tai sen Deluxe-versio löytyvät PlayStation-kaupasta hintaan 29,95 ja 34,95. Uncharted 4 kannattaa ostaa CDON:ista, saat sen sieltä PlayStation-kauppaa pari euroa halvemmalla ja fyysisenä levynä hintaan 26,95. Samasta kaupasta sai hintaan 19,95 myös uuden Deus Ex-pelin ja hintaan 29,95 lähtisi Skyrim Special Edition.

Jos Xbox One puuttuu vielä, CDON tarjoaa sitä 199,90-hintaan (kuten melkein kaikki muutkin) mutta paketissa on mukana jotain mielekästä Fifan sijaan: Gears of War 4! Jos sotarattaat ei kiinnosta DustinHome tarjoaa Xbox + Quantum Break-pakettia vielä muutaman euron halvemmalla hintaan 192,2. Jos se Xlaatikko jo löytyy, Gears of War 4 lähtee samasta kaupasta hintaan 29,95. Myös Deus Ex löytyy samalla hinnalla kun pleikkarin vastaava.

Mac-tietokonetta hankkimassa

Macit eivät ole erityisen halpoja milloinkaan, edes tänään, mutta vähän vähemmän kalliita. Power tarjoaa MacBook Pro:ta 256 Gt-kovalevyllä hintaan 1344. 1st Storesta saat taas perus MacBook Airin hintaan 999.

Tablettia tai tietokonetta

Tarvitsetko tabletin jossa laadulla ei ole niin väliä? Lenovon Tab3:n karvalakkimallin saa Teknik Magasinetista hintaan 54,99. Lenovon Tab2:n kunnollisella näytöllä varustettua mallia (mukana 4G) DustinHome tarjoaa hintaan 186.

Nappaako ostaa pelitietokone? Veikon koneella on pari kivaa mallia: Asuksen kompakti G20BM irtoaa 599 ja halvin Predator-malli lähtee 799.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.