Androidista Windows Phonen näköinen

Windows Phonen yksinkertainen visuaalinen tyyli on monen mielestä miellyttävä ja selkeä. Android-laitteille saa saman Windows Phone-ulkoasun ja toiminnallisuuden asentamalla puhelimeen vaihtoehtoisen Launcherin.Launcher 7 on Windows Phone 7:n Metro-tyyliä ja käyttöliittymää jäljittelevä käyttöliittymä Android-laitteille. Se näyttää WP7-tyyliset laatat kuvakkeiden tilalla ja osaa myös animoida laattoja Windows Phonen tapaan ja ohjelmien selailu tapahtuu myös sivulle pyyhkäisemällä.

Launcher 7 näyttää Androidin widgetit laattojen sisällä (joko 1x1 tai 1x2) mikä rajoittaa tavallisten widgettien käyttöä melkoisesti. Periaatteessa kaikki kyseiseen kokoon mahtuvat Widgetit toimivat järkevästi, mutta suuremmat heikommin.


Launcher 7 ei muuta laitetta Windows Phoneksi, mutta antaa saman käyttöliittymän. Jos siis vaikkapa työpuhelimena käyttää Windows-puhelinta ja tahtoisi oman puhelimen samalle käyttöliittymälle, Launcher 7 mahdollistaa saman käyttöliittymän molemmilla. 

Launcher 7:stä on myös maksullinen (ja mainokseton) Donate-versio niille jotka innostuvat suuresti ja tahtovat tukea kehittäjää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.