Chuck Norris tahtoo antaa sinulle hinkuyskän, tuhkarokon ja kurkkumädän

Chuck Norris-faktat miehen kovuudesta ovat Internetissä legendaarisia, mutta jokseenkin väljähtäneitä.  Kaikki muistavat muutaman, kuten "Chuck Norris ei soita väärään numeroon, sinä vastaat väärään numeroon" tai "Chuck Norris potkaisi kerran hevosta leukaan, sen hevosen jälkeläiset tunnetaan nykyisin kirahveina".

Mutta sitten on tämä fakta Chuck Norrisista:

Did you know: that Chuck Norris hates gays, women, atheists and virtually everyone else too because of his inadequately small mind and cloistered upbringing? It's a Chuck Norris Fact™!
Kuva on harmittavan oikeassa, Chuck Norris on nimittäin nykyisin pitkälti äärioikeistolainen, uskonnolliskonservatiivinen, tiedevastainen, homofobinen, luomisoppinut, rokotteiden vastustaja. Hän on toki oikeasti varsin lahjakas taistelulajien harrastaja, mutta muuten miehen uskottavuus kärsii pahan romahduksen kun hänestä ottaa hieman selvää.

Chuck Norrisin viimeaikaisiin touhuihin kuuluu kaikenlaista mielenkiintoista. Pienimmästä päästä löytyy hänen pelkonsa kirosanoja kohtaan. Nykyinen Chuck Norris on nimittäin niin kovasti perhearvojen puolesta, että hän vesitti Expendables 2-elokuvan dialogin vaatimalla kirosanat poistettavaksi. Eihän lapsille ole pahasta nähdä satojen ihmisten kuolevan psykopaattisten sankarien aseiden edessä, mutta v*ttu, p*rkele ja s*atana mädättävät jokaisen teinin aivot.

Mutta Chuckin touhut paranevat. Hän nimittäin on kovin huolissaan samaa sukupuolta olevien ihmisten pääsystä avioon ja homoseksuaalien oikeuksista muutenkin: hän ei nimittäin pidä niistä.  Chuck on tiukasti homoliittoja vastaan, mutta vastustaa toki homoutta ylipäätään. Hän esimerkiksi  vastustaa homoseksuaalien päästämistä partiolaisiksi. Ja tietysti tästä hän on vetänyt johtopäätöksen, että Barack Obama puskee homoagendaa yhdysvaltoihin.

Uusi Chuck Norris fakta:
Chuck Norris ei pelkää mitään muuta kuin miehiä jotka tykkäävät muista miehistä - partiossa!

Chuck Norris vastustaa myös tiedettä ja uskoo salaliittoihin. Hän on erittäin vahvasti ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosta vastaan ja pitääkin sitä puhtaana huijauksena. Lisäksi hän vastustaa evoluutioteoria ja sen opettamista. Evoluutioteoriasta kuuluu Chuck Norris-fakta, jonka mukaan ei ole evoluutiota, vain lajeja joiden Chuck Norris antaa elää. Chuckin oma kommentti tähän on mieltäalentava:
"It’s funny. It’s cute. But here’s what I really think about the theory of evolution: It’s not real. It is not the way we got here. In fact, the life you see on this planet is really just a list of creatures God has allowed to live."
Harhaisuus ei kuitenkaan ole vain pseudouskonnollista, Chuck on nimittäin kovasti mieltynyt tiettyihin salaliittoteorioihin ja onkin usein syyttänyt YK:ta ja Barack Obamaa juonittelusta tavoitteenaan luoda yksi maailmanjärjestys Illuminatin tapaan.

Uusi Chuck Norris fakta:
Ei ole mitään tieteellistä todistusaineistoa joka riittäisi muuttamaan Chuck Norrisin mielipidettä.

Mutta pahin on vielä käsittelemättä. Chuck Norris nimittäin on antanut tukensa rokotteita vastustaville sekopäille ja alkanut levittämään väärää tietoa rokotteiden vaarallisuudesta. Chuck on mennyt jopa niin pitkälle että kirjoitti ensin yhden kolumnin jossa syytti CDC:tä (Centers for Disease Control) salaliitosta kätkeä "ilmiselvä" yhteys autismin ja rokotteiden välillä. Chuck ei kuitenkaan lopettanut siihen, vaan kirjoitti aiheesta vielä toisen kirjoituksen ja muistutti vielä miten myrkyllisiä rokotteet ovatkaan.

Rokotteita vastustavan kansaliikkeen idiotismin takia monia jo kuolemaa tehneitä tauteja on palannut takaisin keskuuteemme, ja Chuck Norris on mukana pahentamassa tilannetta. Hän uskoo tiedemiesten salaliittoon rokotteiden ongemien peittelemisessä, eikä ole vakuuttunut että rokotteet auttaisivat ihmisiä. Pitäkäämme mielessä, että lapsikuolleisuus on rokotteiden ansioista romahtanut. Ihmiset valitettavasti kuuntelevat kun tunnetut ihmiset puhuvat ja harva vaivautuu tarkistamaan lähteitä.


Uusi Chuck Norris fakta:
Chuck Norris tahtoo antaa joka lapselle hinkuyskän, tuhkarokon ja kurkkumädän.

Muistakaamme kuitenkin kuinka eräs tunnettu ateisti kirjaimellisesti pieksi Chuck Norrisin. Se lämmittää mieltä.


Mitä Bruce Lee sanoisi jos näkisi Chuck Norrisin tänä päivänä?

2 kommenttia:

  1. http://hikipedia.info/wiki/Hikisitaatit:Totuus_Universumin_Suurimmasta_Dorkasta..._Chuck_Norriksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Outoa, Hikipedia on oikeassa jostain. Eikö sen pitänyt olla parodiaa?

      Poista

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.