Timo Soini marssii heteroperheen puolesta

Ovathan kaikkien sarkasmimittarit päällä? Ovat? Hyvä.

Olin kovasti otettu kun luin Yleltä Timo Soinin käyneen Ranskassa asti marssimassa heteroperheiden puolesta! Ei siis homoja vastaan, vaan puolustamassa heteroliittoa joka onkin armottoman hyökkäyksen alla.

Tämä tulee hyvään aikaan sillä olinkin huolissani siitä saanko olla heteroliitossa enää kauaa, sillä kun homoliitot laillistetaan, on seuraava looginen askel heteroliittojen laittomaksi tekeminen. Samalla luonnollisesti luonnollinen lisääntyminen muutetaan laittomaksi ja lapsia saa jatkossa hankkia vain adoption kautta. Sehän olisi vain reilua!

Mutta näettekö mitä siitä seuraa? Siis siitä jos kukaan koko maailmassa ei saa hankkia itse lapsia, vaan kaikkien lasten on oltava adoptoituja? Sehän on itsestäänselvää! Big Government! Tämä on päivänselvää: kaiken sen adoptiobisneksen hoitaa valtio ja sen hoitamiseen tarvitaan enemmän valtion työvoimaa ja enemmän rahaa. Veroja nostetaan ja joudumme kaikki maksamaan kaikki tulomme veroina tukeaksemme tätä vihervasemmistolaista paratiisia.

Eikä siinä ole kaikki. Avoimesti heterot tuomitaan homoraiskattavaksi kunnes eheytyvät. Tämä on looginen seuraus homoliittojen sallimisesta. Piste.

Ja millainen se paratiisi onkaan: kaikki elävät valtion sopimisissa homoliitoissa, adoptoivat sadoittain lapsia mistä seuraa jättimäisiä suurhomoperheitä! Ja tietysti valtio pakottaa perheet myös homostelemaan keskenään, heteroyhdyntä kielletään tietysti. Todennäköisesti myös kielletään kaikki suhteet jotka eivät ole sukulaisten kanssa, jotta perheet olisivat mahdollisimman insestin täyttämiä. Sitten nämä insestiset adoptiohomoperheet vielä nääntyvät nälkään kun heidän kaikki rahansa ovat jo menneet veroihin joilla adoptioteollisuus toimii!

Kiitos Timo Soini kun puolustat meitä tätä kauhukuvaa vastaan. Minä en ainakaan tahdo joutua valtion järjestämään pakkohomoliittoon ja adoptoida satoja lapsia. Kiitos Timo.


Tämä uhkakuva on mielestäni täysin vakavasti otettava ja meidän on syytä varautua siihen. Homoliitto on kohta täällä eikä yksikään hetero ole turvassa. Ei siitä kenenkään pidä loukkaantua, että minulla on asiasta oma perusteltu mielipide.

Kommentit

 1. Hyvä, että Timo Soini osasi kuitenkin erottaa myös terveen järjen ja oman itsensä eri lauseisiin.

  Niitä mielipiteen perusteluja en kyllä kyennyt millään löytämään. :/

  En muuten ole koskaan ennen nähnyt blogia, johon ei voisi kommentoida. Ihan tehokas moderointitapa sinänsä. Ei tarvitse myöskään perustella niitä mielipiteitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentointi on estetty kanavissa jonne kriittinen ajattelu ei kuulu. Kommentointimahdollisuuden puuttuminen on aina merkki keskustelun yksisuuntaisuudesta: "haluan saarnata sinulle, en kuunnella sinua" kuvaa tätä hyvin.

   Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.