OnePlus 3 kuvanäytteet

Tässä joitakin OnePlus 3:lla ottamiani kuvia. Olen testannut OnePlus 3:n eri kuvaustiloja, kuten HQ ja HDR ja testannut kameraa erilaisissa valaistusolosuhteissa. Tämän artikkelin kuvat näyttävät millaista jälkeä laitteen kamera sai aikaiseksi.


Kaikki kuvat ovat takakameralla otettuja, tosin kuvien kokoa on hieman pienennetty Google Photos-sovelluksella. Napsauta kuvaa nähdäksesi se tarkemmin.

Seuraavat ovat otettu automatiikalla, eli laite on käyttänyt HDR-tilaa jos on nähnyt tarpeelliseksi.
Seuraavat kuvat on otettu HQ-tilassa.
Seuraavaksi muutamia HQ- ja HDR-tilojen vertailuun tarkoitettuja kuvia. Ensimmäinen joka rivillä on HDR-kuva ja jälkimmäinen HQ.
 Tässä esimerkkejä OnePlussalla otetuista panoramakuvista:Haluatko lukea lisää? Tsekkaa täysi OnePlus 3:n arvioni täältä:
Testissä OnePlus 3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.