OnePlus 3/3T lisävarusteet

Älypuhelimelle pitää tietysti hankkia muutamia mukavia lisävarusteita tekemään käytöstä auvoisempaa. OnePlus 3 tai OnePlus 3T eivät ole poikkeuksia. Olen aiemmin maininnut jo joitain hankintojani ja suosituksiani, tässä luetteloin muutaman lisää.

Kaikki suositukset ovat sellaisia joiden toimituskulut Suomeen eivät ole mahdottoman kalliita. Huom: artikkeli sisältää suoraan Amazonista tulevaa grafiikkaa ja kuvat eivät näy jos käytät mainosten blokkaajaa. Kuvattomat linkit toimivat mainosblokkauksista huolimatta.

Suojaa näyttö


Gorilla Glass ei kauheasti naarmuunnu, paitsi että naarmuuntuu kuitenkin. Näytön suojaamiseen on kahdenlaisia vaihtoehtoja.

Totaalinen suojaus käy näyttösuojalla joka kaartuu näytön reunoille. Sellainen olisi esimerkiksi tämä karkaistusta lasista tehty mainio kapistus hyvässä maineessa olevalta Orzlylta.


Orzlyn tuotteet ovat hyvässä maineessa ja merkki on siis luotettava. Lisäksi tämä tuote ei jätä näytön reunoja suojaamatta, kuten suurin osa OP3:n näyttösuojista, suojaus ulottuu siis laidasta laitaan.

Toimitus Suomeen lisää hintaan viitisen puntaa, eli kokonaishinta ei ole vielä mahdoton laadukkaasta näyttösuojasta. Tuotteen hinta 6,99 puntaa.

Suojakuoret

Pudotusvahinkoja vastaan tarvitaan kokonaiset kuoret. Jos aiemmin arvioimani Lastu-kuoret eivät inspiroineet, ehkäpä seuraavat ovat mieleisempiä.

Peruskuoriksi käyvät hyvin läpinäkyvät koreudet myöskin Orzlylta. Kyseessä on siis perushyvä bunper-suojus joka jättää puhelimen oman ulkoasun hyvin näkyville, mutta suojaa puhelinta joka suunnalta.Toimituskuluja tulee kympin hintaan päälle vitosen verran, laatukuorista kohtuullinen hinta.

Jos haluat seisontaständillä varustetun lompakkotyylisen suojuksen, sellainen löytyisi myös. Kuoriin mahtuu muutama luottokortti puhelimen lisäksi.


Näyttö jää mukavasti suojan taakse, joten OnePlus 3:n pitäisi olla varsin hyvässä suojassa tämän kanssa. Tässäkin toimituskuluja viiden punnan heitteillä.

Lataus ja datansiirto

OnePlus 3:n kanssa paras piuha on virallinen Dash-kaapeli. Se lataa laitteesi nopeiten ja turvallisesti. Itse halusin kuitenkin tavaraa mitä voisin käyttää myös mahdollisen seuraavan puhelimen tai tietokoneen kanssa. Dash-kaapeli ei ole USB-standardeja täysin täyttävä, joten sen käyttö minkään muun kun OP3:n kanssa ei ole suositeltavaa.

Lisäksi USB-C kaapelien kanssa pitää olla tarkkana, ettei osta jotain mikä rikkoo tietokoneesi USB-portin, puhelimen tai tietokoneen.


Omistan jo joukon Micro-USB kaapeleita ja hankin niiden kanssa käytettäväksi adapterit. Löysin tuplapaketin adaptereita ilman merkittäviä toimituskuluja, nämä myöskin Benson-testattuja.Autokiinnitys

Pitääkö puhelin saada kiinni autoon? Tässä mukava ratkaisu siihen, magnetismi. Siis suht universaali autotelakka OnePlus 3:lle tai oikeastaan melkein mille tahansa älypuhelimelle.Puhelimeen kiinnitetään magneetti ja auton ilmastointiin vastakappale. Puhelimen kiinnityksen pitäisi olla suht yksinkertaita, laitat vain laitteen magneetin päälle ja naps. Toimituskulut ovat noin vitosen luokkaa.


Disclaimer: Kaikki tekstin linkit ovat Affiliate-linkkejä, eli saan jonkun pennin jokaisesta ostoksesta. Ei vaikuta omaan ostohintaasi lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.