Skype for Business saatavilla Mac-tietokoneelle

Lync on viimein historiaa, voit ladata uuden Skype for Business-sovelluksen myös Mac-tietokoneille! Tässä ohjeet lataamiseen ja asennukseen.Avaa ensin lataussivu:
https://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=829752

Sivu voi vaatia kirjautumisen Microsoft-tunnuksilla. Jouduin itse avaamaan linkin uudestaan kirjauduttuani. Lataussivulta voit etsiä Download-toiminnon.
 Tiedosto latautuu automaattisesti. Napsauta Click Here jos lataus ei ala.

Kun lataus on valmis, paikallista asennustiedosto Lataukset-kansiostasi ja tuplanapsauta sitä.


Asennus alkaa. Hyväksy ensimmäinen vaihe
 Valitse kieli ja jatka.
 Hyväksy käyttöoikeudet.
Asennus tapahtuu Mac-tietokoneesi pääasialliselle levylle. Vaihda jos tarvis, muuten aloita asennus painamalla Install.
Mikäli Outlook tai Lync ovat auki, sulje ne ja asennus voi jatkua. Itselläni asennus ei saanut näitä suljettua ja jouduin aloittamaan asennuksen kokonaan alusta suljettuani Lyncin ja Outlookin käsin.
 Asennus on valmis, voit sulkea sen.
Käynnistä sitten Skype for Business ja voit kirjautua sovellukseen. Office 365-asiakkaille käyttäjänimi on myös sähköpostiosoite.
 Kirjautumisen jälkeen näytetään joukko ohjeita, lue jos jaksat.

 Sovellus on tämän jälkeen valmis ja käytettävissä!
Mitä olette mieltä? Onko tämä parannus aiempaan Lync-sovellukseen?

2 kommenttia:

  1. Onko Skype business mahdollista poistaa Windowsin koneelta? Mulla menee hermot siihen, kun se haluaa aina avata sen, kun käynnistän koneen, eikä mulla ole sille mitään käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On, kunhan sinulla on oikeudet poistaa sovelluksia tietokoneeltasi. Etsi Käynnistä-valikon hausta asetus nimeltä "Ohjelmat ja toiminnot". Sen avulla voit poistaa ohjelman.

      Poista

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.