Huawei Honor 8 - parhaat lisävarusteet

Saitko joululahjaksi Huawein Honor 8-älypuhelimen? Sille löytyy kaikenlaista lisäkamaa ja tarviketta, mutta suuri osa siitä on heikkolaatuista tai toimituskuluiltaan absurdia. Tässä tekstissä on pieni purku hyödyllisimmistä löytämistäni lisävarusteista Honor 8:lle. Kaikki tekstin varusteet on linkitetty suoraan paikkoihin mistä ne voidaan ostaa. Lisäksi kaikissa on mukana paljonko kyseinen varuste maksaa toimituskuluineen hankkia.
Parhaat kuoret

Ensimmäinen suojakeino hajoamista vastaan on kunnollinen suojakuori. Edullisemmasta päästä löytyy tämä: Orzlyn läpinäkyvä Flexicase. Toimituskuluineen koko hinta on n. 13 €. Läpinäkyvällä kuorella laite näkyy sellaisenaan, eikä tarvitse miettiä istuvatko kuoret laitteen ulkonäköön.

Orzly on hyvämaineinen valmistaja ja heidän tuotteensa ovat tyypillisesti olleet kestäviä ja laadukkaita, joten heidän kuoriaan voi suositella jo merkkiuskollisuudesta.

Jos värikkäitä vaihtoehtoja etsii, TopAcen kuoret ovat varsin suosittuja ja kaikki saaneet hyviä arvioita, Kuoria on mm. mustia, valkoisia, kultaisia tai punaisia. Kuoret ovat hyvännäköisiä ja niistä saa varmemman otteen kun Honor 8:n omasta liukkaasta pinnasta. Toimituskuluineen hinnaksi tulee n. 15 €.


Jokerivaihtoehtona yksi jota en ole kokeillut, mutta joka näyttää kiintoisalta. Lompakkomalliset MYLB:in nahkakuoret, joiden etukuoresta näkee lävitse. Tuotekuvissa vaikutelma näyttää pahuksen hyvältä. Toimituksineen, hintaa tulee n. 16 €. Jos musta ei innosta, näistä kuorista löytyy myös paremmin kullanväriseen malliin soveltuva versio.

Kotimaista suosiva hankkii aivan jotain muuta: Lastucase-kuoret ovat oikeaa puuta (ja vähän muovia) ja pahuksen tyylikkäitä. Honor 8:lle on tilattavissa viidestä eri puulajista tehdyt versiot, sekä myös autokiinnikkeellä varustettuna Lastu Tatti-kiinnikkeellä!

Näytön suojaaminen

Koko etupinnan suojaaminen on myös hyvä idea. Parhaan suojan antavat koko näytön täysin suojaavat suojukset. SDTEK:in näyttösuojat ovat juuri tällaisia, ne on saatavissa mustina tai kultaisina versioina. Toimituskuluineen noin 6 €.

Pelkän näytön suojaamiseksi saa myös simppelimpiä suojia. Edullisin löytämäni lasisuoja (sisältäen toimituskulut) on n. reilut kahdeksan euroa maksava Forefrontin suojakalvo. Halvinta mahdollista suojausta hakevalle löytyy peruskalvoja. Toimituskuluineen kolmella eurolla saa tuplapakkauksen peruskalvoja.

Lenkille mukaan

Käsikiinnityksiä löytyy monenlaisia, monissa niistä toimituskulut ovat naurettavan korkeat. Löysin kuitenkin yhden mallin josta ei liikoja tarvinnut maksaa, tämä rahataskulla varustettu käsivarsikotelo kustantaa yhteensä reilulla yhdeksällä eurolla. Saatavilla myös muissa väreissä, kuten punaisena, violettina, oranssina tai valkoisena.

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01KD2CF3E/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1634&creative=6738&creativeASIN=B01KD2CF3E&linkCode=as2&tag=tamapaivablog-21

Lataus ja datansiirto

Kuten OnePlus 3, myös Honor 8 käyttää USB-C-kaapelia. Valitettavasti monet niistä eivät ole turvallisia käyttää tai siirrä dataa parhaalla nopeudella. Honor 8:n ei edellytä nopeimman tiedonsiirron mahdollistavaa johtoa, mutta laatukaapelit ovat silti hyvä ja turvallinen hankinta.

Turvallinen ja kohtuuhintainen on hankala yhdistelmä löytää, mutta yhden sellaisen olen keksinyt. Suositan tätä Benson-testattua parimetristä ja tyylikästä kaapelia, jolla oli kohtuulliset toimituskulut, yhteensä n. 16 euroa. Samasta kaapelista on myös lyhyempi versio hieman halvemmalla.

Omistan jo joukon Micro-USB kaapeleita ja hankin niiden kanssa käytettäväksi adapterit. Löysin tuplapaketin adaptereita ilman merkittäviä toimituskuluja, yhteensä noin 13 euroa, nämä myöskin Benson-testattuja ja saatavilla myös valkoisina.


Valintakriteerit

Toivottavasti jokin osui kohdalle. Kommentteina voi jättää kokemuksia tai ehdotuksia mitä listalta vielä puuttuu.


Huomautus: Osa linkeistä tässä tekstissä on Amazon Affiliate-linkkejä, saan siis ostoista niiden kautta jonkun sentin Amazon-krediittejä. Hintasi tuotteille ei nouse. Enimmäkseen käytän niitä seuratakseni ostaako kukaan suosittamiani tuotteita, sillä oikeaa rahaa ei näillä tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.