Matti Vanhanen pyysi netiltä iskulauseita

Entinen pääministeri Matti Vanhanen on ehdolla kuntavaaleissa numerolla 88. Hän päätti pyytää Facebookissa apua hyvän iskulauseen keksimiseen tälle numerolleen ja Internet vastasi kuten odottaa saattaa. 88 on nimittäin hauska numero: Kiinassa onnekas, mutta Vanhasen harmiksi neonatsit käyttävät sitä lyhyenä versiona Heil Hitleristä. Tällaisilla eväillä emme voi pettyä.

Tässä parhaat palat, vähän aiheen mukaan ryhmiteltynä muttei paremmuusjärjestyksessä. Tosin viimeinen on suosikkini.

"Volvolla oli hyvä F88 kuorma-auto aikoinaan."

"Meinasitko taas Kaikkosen kanssa pommittaa ontuvilla pikkutuhmuuksilla ehdokasta numerolla 69?"

"Lautakasa."

"Kasikasi mautamasi."

"Matti88, ostin laudat takiasi."

"Lautakasa Matti myi itsensä vakuutusyhtiöille muutamasta laudasta."

"88 - ulkona kun lumiukko."

"Heil Hitler, Meil Matti."

"Työ vapauttaa."

"Voisimme painattaa näitä tyynyjä ja jakaa vaalikopilla."


Voit lukea kaikki Vanhasen Facebook-sivuilta, eikä sitten ujostella jättää omaa ehdotusta sloganiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.