Seuraa Tämä Päivä-blogia

Blogien oma näkyvyys ilman erillisiä aggregaattisivustoja on heikkenemään päin ja tämän takia olenkin kokeillut erilaisia tapoja tuoda Tämä Päivä-blogin kirjoitukset paremmin näkyville. Esittelen tässä kaikki tavat joilla Tämä Päivä-blogia voit seurata. 


Seuraa Bloggerissa

Blogin alalaidasta löytyy Tämä Päivä-blogin Lukijat-laatikko. Jos käytät Googlen Bloggeria, voit seurata Tämä Päivä-blogia myös sen kautta ryhtymällä Lukijaksi.
 

Twitter

Twitter on hyvä paikka seurata Tämä Päivä-blogin juttuja. Julkaisen siellä myös tekstit ja myös muita mielenkiintoisia julkaisuja.Blogisivut

Uusin tapa seurata Tämä Päivä-blogia on Blogit.fi-palvelu. Jos käytät blogit.fi-sivustoa, voit seurata Tämä Päivä-blogia sen kautta seuraamalla. Blogit.fi on hieman testissä ja katson mielenkiinnolla saako näin teknispoliittinen blogi näkyvyyttä blogit.fi:n Lifestyle-henkisessä ympäristössä.

Syö syötettä

Tämä Päivä-blogia voi seurata myös syötteenä. RSS-syötteen voit tilata haluamaasi sovellukseen ja pysyä kärryillä blogin sisällössä. Syötteen osoite on: https://feeds.feedburner.com/TmPiv

Syötteen voi tilata myös suoraan Netvibes- tai Yahoo-palveluihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.