Seuraa Tämä Päivä-blogia

Blogien oma näkyvyys ilman erillisiä aggregaattisivustoja on heikkenemään päin ja tämän takia olenkin kokeillut erilaisia tapoja tuoda Tämä Päivä-blogin kirjoitukset paremmin näkyville. Esittelen tässä kaikki tavat joilla Tämä Päivä-blogia voit seurata. 


Seuraa Bloggerissa

Blogin alalaidasta löytyy Tämä Päivä-blogin Lukijat-laatikko. Jos käytät Googlen Bloggeria, voit seurata Tämä Päivä-blogia myös sen kautta ryhtymällä Lukijaksi.
 

Twitter

Twitter on hyvä paikka seurata Tämä Päivä-blogin juttuja. Julkaisen siellä myös tekstit ja myös muita mielenkiintoisia julkaisuja.Blogisivut

Uusin tapa seurata Tämä Päivä-blogia on Blogit.fi-palvelu. Jos käytät blogit.fi-sivustoa, voit seurata Tämä Päivä-blogia sen kautta seuraamalla. Blogit.fi on hieman testissä ja katson mielenkiinnolla saako näin teknispoliittinen blogi näkyvyyttä blogit.fi:n Lifestyle-henkisessä ympäristössä.

Syö syötettä

Tämä Päivä-blogia voi seurata myös syötteenä. RSS-syötteen voit tilata haluamaasi sovellukseen ja pysyä kärryillä blogin sisällössä. Syötteen osoite on: https://feeds.feedburner.com/TmPiv

Syötteen voi tilata myös suoraan Netvibes- tai Yahoo-palveluihin.


Kommentit