Kädestä pitäminen on esileikkiä

Tennesseen osavaltio päätti osoittaa edistyksellisyytensä ja hyväksyi mielenkiintoisen lain: varoitetaan opiskelijoita siitä kuinka kädestä pitäminen johtaa haureuteen ja seksiin. Kyseessä oli päivitys osavaltion seksivalistuslainsäädäntöön joka jo ennästään pakottaa koulut opettamaan nuorille pelkkää pidättäytymistä seksistä ainoana sallittuna ehkäisyn muotona.

Jos jokin opettajanretale päättää mainita ehkäisyn, antaa päivitys vanhemmille lisäksi "lisää oikeuksia" mikä luonnollisesti tarkoittaa että vanhemmat voivat haastaa koulun oikeuteen jos eivät satu pitämään koulussa annettavasta seksivalistuksesta. Erityisen hupaisaa tämä on nyt, koska nämä ns. gateway sexual activity-tyyppiset toiminnot, kuten kädestä pitäminen ovat kiellettyjä, voisivat vanhemmat haastaa koulun oikeuteen jos opettaja esimerkiksi näyttää mitä kädestä pitely on.

Antakaa tuon upota hetki: Tennesseessä opettaja ei voi puhua ehkäisystä eikä edes näyttää mitä on kädestä kiinni pitäminen.

Hetkinen, jos toisen henkilön kädestä pitäminen on porttihuume seksiin, onko itseään kädestä pitäminen sitten porttihuume masturbointiin? Jos vaikka kädet ristii ja . . .


Niinpä. Pitäisi varmaan kieltää myös itseään kädestä pitäminen, ettei kukaan vaan ala laittamaan hanskoja tiskiin väärällä tavalla.

Luonnollisesti Tennessee on yksi niitä osavaltioita joissa teinit harrastavat Yhdysvaltojen keskiarvoa enemmän seksiä ja nuorempina. Luonnollisesti teiniraskauksien määrä on myös yli kansallisten keskiarvojen. Se on mielenkiintoista miten seksivastainen ilmapiiri tuntuu aina korreloivan negatiivisesti seksin harrastamisen kanssa. Aivan kuin joku yrittäisi vakuutella itselleen omaa vanhurskauttaan ja kuitenkin käydä tyydyttämässä tarpeensa poikaprostituoiduilla ja huumeilla.

Nykyisin aina kun kuulen jonkun selittävän seksin, kevytkenkäisyyden tai homoseksuaalisuuden pahuudesta, omaksun seuraavan asenteen:
Me thinks thou doth protest too much.

2 kommenttia:

  1. Normaalisti kannatan kaikkia seksuaalista käyttäytymistä rajoittavia ja hillitseviä ajatuksia, mutta tämä menee jo vähän pitkälle. Pitäähän sentään vanhempien voida saattaa lapsiaan kädestä pitäen päiväkoteihin tai estää lastaan juoksemasta autotielle kädestä tarttumalla joutumatta seksuaalirikollisten rekisteriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos vanhemmille annetaan erityisoikeus pitää lapsiaan käsistä, onko seuraavana vanhemmilla erityisoikeus pussata lapsiaa? Ja mitä erityisoikeuksia siitä seuraa?!?

      Poista

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.