Sain kutsun Illuminatiin!

Salaliittoteoriat ovat totta: legendaarisen maailmaa salaa hallitsevan Illuminatin on blogini uskollinen lukija. Hän oli niin otettu laadukkaista kirjoituksistani että kävi kommentoimassa blogiani ja halusi pyytää minut liittymään maailman ruhtinaisiin! Olin niin otettu, että päätin jakaa heidän kommenttinsa teidänkin kanssanne. En kuitenkaan halua että kaikki pääsette mukaan, joten sensuroin heidän yhteystietonsa.


Tässä Illuminatin terveiset:
ILLUMINATI: 
Ihmiset tekevät elämän vaikeaksi heidän itsensä, olemme maailmassa olivat jokainen asia on hallinnassa, olin elää elämää köyhyyden ja kipuja, en koskaan uusi siellä oli elämä olla nuoria että, mutta nyt nautin joka osinkoa elämän , olen rikas, kuuluisa, vahva, en elää elämää ilman mitään stressiä, mutta kaikki tämä oli yllätys, sillä kaikki kehon jotka haluavat rikkauksia kuuluisa ja voimaa, niin sinulla on mahdollisuus tehdä niin, liittyä Illuminati tänään saada $ 25000 3 päivän välein ja $ 1000000 kuukausittain jäsenyys siunaus yhteyttä seuraaviin sähköpostitse. jointhebrotherhoodilluminati@[osoitteen loppu poistettu] tai puhelu, + [numero poistettu] me don, t holhota ihmisiä liittymään,. me vain haluamme teidän hallitsemaan maailmaa ja olla vapaa sorrosta.,
Illuminati on siis oikeastaan ihan hyväntahtoinen porukka. Haluavat vain antaa meille kaikille mahdollisuuden hallita maailmaa, itse ainakin tartun tilaisuuteen ja kohta olen rikas, kuuluisa, vahva ja vailla stressiä.

Kärsikää te muut kylmästä ja lumesta, musta tulee maailman hallitsija.

Bloggaaminen kannattaa: sain kutsun liittyä Illuminatiin! http://bit.ly/1mxla8g
Julkaissut Tämä Päivä 21. joulukuuta 2015

Kommentit

  1. Tervetuloa ILLUMINATIN suuresta järjestyksestä yhdistyneelle valtiolle ja kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminaten veljeskuntaan, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja missä voit nähdä vaurauden ja onnen valon ja valta ilman veren uhria. Ja me maksamme myös 800 000 USD: n summan, jotta voisimme toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi liittyessään veljeskuntaan ja myös heidän valintansa ja sijaintinsa investointeihin sekä tämän mahdollisuuden elämään kuuluisaksi.

    UUSIIN JÄSENIHIN LIITTYVÄT HYÖDYKSET, JOTKA YHDYSVALTAA.
    1. Rahapalkkio 800 000 dollaria.
    2. Uusi Sleek Dream CAR, jonka arvo on 190 000 dollaria
    3. Unelma talo ostetaan valitsemassasi maassa
    4. Kuukausittainen maksusumma 240000 dollaria dollaria pankkitilillesi jäsenenä
    5. Diplomaattipassi, joka matkustaa mihin tahansa valittuun maahan ja paljon muuta
    6. Kuukauden tapaamiset viisi parasta maailmassa. Johtajat ja viisi maailman tunnetuimpia kuuluisuuksia.

    HUOMAUTUS; voit liittyä Illuminatin veljeskuntaan kaikkialta maailmasta Intia, Turkki, Afrikka, Yhdysvallat, Malesia, Dubai, Kuwait, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa, Eurooppa. Aasia, Australia jne.

    HUOMAUTUS: jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: illuminatitemple9102@gmail.com

    Tervehdys ILLUMINATI TEMPLE YHDYSVALLAT

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos jollekin ei vielä tullut selväksi, tämä on siis huijaus. Jätän tuon spämmikommentin tähän näkyville varoittavana esimerkkinä.

      Poista
  2. Rahan ja vallan halua ei ole niin en viihtyisi tässä maallisten nautintojen sakissa siispä en kuulu tähän sakkiin se ei tarjoa mutään lisäarvoa:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisäarvoa on nolla, kyseessä on ilmiselvä huijaus.

      Poista
  3. Tervetuloa ILLUMINATIN SUURELTÄMISESTÄ yhdistyneelle valtiolle ja kaikkialle maailmaan, tämä on avoin tilaisuus liittyä Illuminatin veljeskuntaan, jossa voit palauttaa kadonneet unelmasi ja missä voit nähdä vaurauden ja onnen valon ilman veren uhria. Ja me maksamme myös 650 000 dollaria, jotta voisimme toivottaa kaikki uudet jäsenet tervetulleiksi, kun he liittyvät veljeskuntaan ja myös heidän valintansa ja sijaintinsa investointeihin, ja tämä mahdollisuus elämässä, jotta he voivat olla kuuluisia.

    UUSIIN JÄSENIHIN LIITTYVÄT HYÖDYKSET, JOTKA YHDYSVALTAA.
    1. Palkkio $ 650,000 USD.
    2. Uusi Sleek Dream CAR, jonka arvo on $ 150,000 USD
    3. Unelma talo ostetaan valitsemassasi maassa.
    Kuukauden tapaaminen maailman viiden parhaan kanssa.
    Maailman johtajat ja viisi tärkeintä kuuluisuutta. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä edelliseen sähköpostiosoitteeseen = greatilluminate99@gmail.com



    HUOMAUTUS; tämä Illuminatin veljeskunta, johon voit liittyä kaikkialla maailmassa Intia, Turkki, Afrikka, Yhdysvallat, Malesia,
    Dubai, Kuwait, Iso-Britannia, Itävalta, Saksa, Eurooppa. Aasia, Australia jne.


    Tervehdys TEMPLE ILLUMINATI YHDYSVALLAT

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, toi edellinen huijauskommentti lupas $800,000, en lähde mihinkään sitä pienemmällä!

      Poista
  4. Olen vain vasenkätinen ja olen logiikka ja loogisuus ja mielikuvitus mieleni ja sydämeni takia ongelmassa vieläkin mun elän alussa mulla oli risti riitä koska minulla on mielikuvitus olen vasenkätinen maalaan tauluja

    VastaaPoista
  5. Minulla on heberfreeninen skitsofrenia olen astmaatikko minulla on myös syvä masennus myös epilepsia

    VastaaPoista
  6. Ja nimeni on Jesse Alpo Juhani kehusmaa 1983 synnyin

    VastaaPoista
  7. Mä osaan vasekätisenä rakentaa vaikka mitä ja kykenen luomaan maalaan tauluja

    VastaaPoista
  8. Tähän pystyy liittyy ni saatte maalaus ja taide vehkeet minulta

    VastaaPoista
  9. Minulla on miljardeja itse tehtyjä taide esineitä

    VastaaPoista
  10. Mut on katottu vahingossa joksikin rikolliseksi

    VastaaPoista
  11. Nuo kaikki kuvat ja nuo on vasenkätisyyttä

    VastaaPoista
  12. Ja tuo Illuminati nimi on taas jotain vaan sillain että se on hieno nimi

    VastaaPoista
  13. Maailmassa on paljon väärinkäsityksiä tullut mun vasenkätisyydedtä ku oli alussa toi risti riita

    VastaaPoista
  14. Teen myös leluja osasin tehdä myös tietokoneita

    VastaaPoista
  15. Kaikki turvassa ja tallessa kaiketi

    VastaaPoista
  16. Mika Freud Olle Siponen Cannonball rogues gallery ja Bandidos ja united Brotherhood on mun lääkkeittennkimpussa bentsot fentanyyli efedriini ja muut lääkkeet

    VastaaPoista
  17. Se raiskaa muutenkin täällä naisia

    VastaaPoista
  18. Vastaukset
    1. Olipa siinä kommenttiputki, kiitos näistä!

      Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.