10 000!

Tämä Päivä-blogia on nyt luettu 10 000 kertaa! Aluksi lukijat olivat kaikki pelkkien laittamieni linkkien perässä tulijoita, mutta alun jälkeen blogiin on alkanut tulla mukavasti liikennettä myös Googlen kautta.

Nyt kesällä blogiin tulee edelleen tekstejä, mutta julkaisutahti on hieman harvennettu. Pyrin ainakin julkaisemaan yhden tekstin joka viikko, mutta hyvällä tuurilla pystyn kirjoittamaan enemmänkin.

Erittäin hyvää kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.