Lasten syövän päivä

Törmäsin Kampissa äskettäin johonkin varsin näyttävään ja hieman säväyttävään: joukko pieniä tuoleja joissa jokaisessa oli syöpälaadun kuva ja lapsen sukupuoli ja ikä.Kyseessä oli Sylva Ry:n Kansainvälisen lasten syövän päivän tempaus, jonka tarkoituksena oli kohottaa tietoisuutta lasten syövistä ja niistä surullisista kohtaloista joita jokaiseen lapsisyöpätarinaan liittyy. Nuo kymmenet värikkäät lasten tuolit tekivät tehtävänsä varsin tehokkaasti, näky oli hieman lohduton ja hieman aavemainen samaan aikaan.

Tästä asiasta minulla ei ole muuta sanottavaa. Muistutan vain kaikkia tukemaan niitä organisaatioita joiden tehtävän näette ansaitsevan tukenne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.