Parhaat hakusanat

Blogin pitämisessä yksi hauskimmista asioista (ainakin minulle) on tilastojen seuraaminen. Miten moni ihminen lukee mitäkin tekstiä ja mitä kautta he löytävät blogini.Joskus blogiini tullaan hakusanoilla jotka ovat vähintään jännittäviä.
  • Seksi treffit
  • Naisen ejakulaatio
  • onko esileikki pettämistä
  • onko homeopatia kristillista toimintaa
  • parta raamattu
  • raiskaajien käännytys
  • rukoilemalla vaikuttaa jo tapahtuneisiin tapahtumiin?
  • nokia lumia ei lataa näkemiin
Yleisimmät hakusanat blogilleni ovat olleet Lumiaan ja Androidiin liittyviä. Esimerkiksi Nokia Lumia 800 arvostelu, Android virustorjunta, Android PC tai Lumia MMS. Listalla korkealla on myös muita puhelintekniikkaan liippaavia hakusanoja, kuten Desire ja Cyanogenmod. Lisäksi Dropbox-ohjeeni ovat vetäneet lukijoita erilaisilla Dropboxiin viittaavilla hakusanoilla.
Yhteisöpalvelu Facebook on myös erittäin usein haettu, tai tarkkaanottaen Facebook-tilin poisto ja deaktivointi. Yleinen variaatio on myös Facebookin poistaminen pysyvästi.

Blogiin tullaan myös vähemmän teknisillä hakusanoilla. Aborttiin liittyvät haut ovat yksi yleisimpiä.

Hetkittäisiä trendejä näkee myös. Jääkiekon MM-kisojen aikaan blogiini tuli paljon liikennettä hotspot shieldiä etsivistä käyttäjistä. Samaten tietyt ajankohtaiset artikkelit vetivät hetkellistä liikennettä paljon, ja esimerkiksi Tommi Rautio ja Anri Kähkönen olivat tietyn aikaa yleisimpiä hakusanoja. Siksi Haavisto toi myös blogiini suhteellisen paljon lukijoita vaalien aikana.

Näillä sanoilla Tämä Päivä siirtyy kesäaikatauluun. Blogin päivitykset ovat tuonne elokuulle asti hieman epäsäännöllisiä ja tahti on harvempi. Erittäin huikeaa kesää kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.