Homoseksuaalisuuden luonnottomuudesta

Internetissä vastaan tuli mielenkiintoinen kuva:Jokseenkin jokainen joka on vaivautunut tekemään mitään selvitystä, tietää että homoseksuaalisuus ei ole yksinomaan ihmisissä esiintyvä piirre. Ihmiset ovat kuitenkin ainoa laji, jonka jäsenistä moni aktiivisesti yrittää hankkiutua eroon homoseksuaalisuudesta. Luonnottomuus onkin äkkiä kovin suhteellista.
4 kommenttia:

 1. Sillä, esiintykö jotain ihmisen tekemää luonnossa ei ole mitään tekemistä sen kanssa että pitäisikö kyseinen asia hyväksyä. Eli jos joku sanoo että homoutta ei pitäisi hyväksyä sen vuoksi että sitä ei esiinny luonnossa niin samasta syystä pitäisi kieltää myös autot, kirjoitus, puhe jne.

  Eli minusta homouden sallimista ei välttämättä tarvitsisi edes lähteä puolustelemaan sanomalla että kyllä ne eläimetkin homostelevat kun koko väite että meidän tulisi sallia ihmisille vain asiat mitä eläimetkin tekevät on järjetön.

  Tai lyhyemmin ilmaistuna:
  Naturalistinen virhepäätelmä ja Red herring.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olisi virhepäätelmä jos varsinaisesti esittäisin väittämän Luonnollinen = Hyvä, mitä en esitä. Kuva ja siitä kirjoittamani kommentti on enemmänkin piikittelyä hyvin yleisestä väittämästä että homoseksuaalisuus olisi pahasta koska se on "luonnotonta".

   Poista
  2. Ilmaisin itseäni huonosti. Tarkoitukseni oli vain kommentoida tuota homofoobikkojen usein esittämää väittämää, homoutta ei tule sallia koska se ei ole luonnollista, vastaan, ei suinkaan itse kirjoitustasi vastaan.

   Poista
  3. Kommentin pystyi tulkitsemaan molempiin suuntiin ja (koska tämä on Internet) oletin sen olevan vastapäinen. ;)

   Poista

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.