Windows 8: Lukitseminen, uloskirjaus ja käyttäjän vaihto

Windows 8:n käyttäjään liittyvät komennot ovat vaihtaneet paikkaa totutusta sijainnista. Yleisiin kuulemiini kysymyksiin kuuluvat "Miten kirjaudun ulos?" ja "Miten lukitsen tietokoneen" ja "Miten vaihdan käyttäjää". Seuraavan ohjeen avulla voit kirjautua ulos, vaihtaa käyttäjää, lukita tietokoneen tai vaihtaa nykyisen käyttäjän profiilikuvaa.

  1. Avaa Aloitusnäkymä painamalla Windows-painiketta
  2. Käyttäjänimesi ja kuvasi löytyy näkymän oikeasta ylänurkasta. Napsauta kumpaa niistä tahansa
  3. Valitse haluamasi lopetuskomento tai tili johon haluat kirjautua.


Vinkki: lukitsemisen voit tehdä myös nopeammin pikanäppäimellä Windows + L.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.