Vaihtuvat taustakuvat Android 4:lle + 3D!

Puhelimen taustalla olevaa kuvaa on tietysti kiva katsella, mutta olen itse tykästynyt työpöytäkoneellani taustakuvan vaihtumiseen aina automaattisesti. Tämä oli yksi suosikkejani Mac OS:n ja Windows 7:n toiminnoista ja halusin sen tietysti puhelimeenikin.

Päivitys: Suosittelen tähän tarkoitukseen uutta sovellusta: Muzei. Tarkempi artikkeli aiheesta löytyy:
http://tamapaiva.blogspot.fi/2014/04/vaihtuvat-taustakuvat-netista.html

Android 2-pohjaisille laitteille löysin sovelluksen joka teki juuri mitä halusin ja käytin kyseistä sovellusta pitkään aiemman puhelimeni, HTC Desiren kanssa. Kyseinen ohjelma ei kuitenkaan toiminut enää kunnolla Android 4.0 laitteilla. Löysin kuitenkin uuden vaihtoehdon.

Wallpaper Changer
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.j4velin.wallpaperChanger

Wallpaper Changer on yksinkertainen sovellus joka vaihtaa käyttäjän taustakuvaa joko tietyin väliajoin tai aina laitetta avattaessa lukosta. Valikoiman lähteeksi voi valita haluamansa kansiot laitteestaan. Sovellus on ilmainen, mutta siitä on saatavilla myös lisätoiminnoilla varustettu versio.

Bonusohjelma:

3D Image Live Wallpaper
https://play.google.com/store/apps/details?id=opotech.image3Dlwp

Tämä sovellus näyttää tavallisen taustakuvan ja ikonit hieman eri tasoissa ja aikaansaa puhelimen sisäisellä gyroskoopilla suhteellisen upean kolmiulotteisuuden vaikutelman. 3D Image Live Wallpaper on maksullinen, mutta jos haluat puhelimesi taustalle jotain hillittyä, mutta todella siistiä, kokeile tätä.


Ei huono.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.