Virhe 8000ffff: Windows Phone appsien asennusongelma

Tässä ohjeet miten ratkaista yksi suhteellisen yleinen Windows Phone 8-laitteiden ongelma.

Yksi suhteellisen yleinen ongelma on vaikeudet saada sovelluksia asennettua Windows Phone kauppapaikasta puhelimeen. Joskus tämä ongelma esiintyy itsestään, mutta yleensä sen näkee kun Windows Phone 8-laitteen tyhjentää tai ottaa uuden laitteen käyttöön ja sitten päättää palauttaa puhelimen asetukset SkyDriveen tallentamistaan.

Ongelma meene lyhyesti näin:

Sovellukset eivät lataudu vaan hengaavat Kauppa-sovelluksen Asennukset-jonossa valittaen jokaisen latauksen kohdalla miten sovelluksen asentaminen vaatii lisätoimia. Jonossa olevista sovelluksista ei näy kuvia, vaan pelkkä tyhjä laatikko. Kun tätä yrittää uudelleen, saadaan virheilmoitus koodilla 8000ffff.


Tämä on kuitenkin helppo ratkaista. Peruuta kaikki asennusjonossa olevat ohjelmat (paina pitkään ohjelman nimeä ja löydät latauksen peruutuksen), korostan kohtaa kaikki sillä yksikin jonoon jätetty oikkuohjelma häiritsee muiden asentamista. Voit varmuuden vuoksi käynnistää puhelin tässä kohtaa uudestaan. Käynnistys ei aina ole välttämättömyys, mutta olen nähnyt tapauksia jossa asentuminen ei tunnu alkavan oikein ennen käynnistystä. Windows Phone laitteen sammutuksen löydät pitämällä virtanäppäintä hetken pohjassa.

Kun tämä on tehty, asennusten pitäisi onnistua ja ne näkyvätkin päivityksinä eivätkä keskeneräisinä asennuksina. Päivitä kaikki mahdollinen ja puhelimen pitäisi jälleen olla täysin palautunut.

7 kommenttia:

 1. Monenlaisia ehdotuksia löytyi netistä, mutta tämä oli yksinkertaisin ja lisäksi toimi. Kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihan sairaasti, Nokia Caressa puhuttiin PASKAA.....

   Poista
 2. Kiitos avusta . toimii heti. päivittää nyt normaalisti.

  t.kiitollinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla ohjeen olleet hyödyllinen!

   Poista
 3. Mulle tulee toi sama virhe kun olen you tubessa mitä minun pitäisi tehdä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veikkaisin äkkiä että kannattaa päivittää youtube-appi jos käytät sitä. Jos käytät tuubia selaimen kautta, en osaa arvioida syytä.

   Poista

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.