Androidista Windows Phone 8:n näköinen

Windows Phone 8 on käyttöliittymänsä ulkoasun suhteen tyylikkäin ja selkeimmän näköinen - ainakin omasta mielestäni. Pidän kuitenkin enemmän Androidin mukautettavuudesta ja valinnanvapaudesta ja juuri näiden piirteiden ansiosta Windows Phone 8:n parhaan piirteen saa napattua omaan Androidiin.

Launcher 8

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lx.launcher8


Launcher 8 antaa Androidille Windows Phone käyttöliittymän, mutta jopa parempana kuin Windows Phone-laitteilla itsellään. Väritystä ja asettelua voi mukauttaa paljon vapaammin ja jopa Androidin Widgetit ovat käytettävissä (ja ovat ylivoimaisia Windows Phonen Live-tiiliin verrattuna).

Mukauttaminen mahdollistaa myös Windows Phone-käyttöliittymän heikkouksien poistamisen. Esimerkiksi sovellusten käynnistäminen luettelomuotoisesta listasta ei ole ainoa vaihtoehto, vaan tilalle voi ottaa Androidille tyypillisemmän ja tehokkaamman kuvakeluettelon. Mielenkiintoisesti kuvakkeiden taustaväriä voi vaihtaa kaikille kerralla tai yksittäisten kuvakkeiden kohdalla, mikä mahdollistaa huomiovärien avulla oleellisten kuvakkeiden korostamisen.

Kaikenkaikkiaan, Launcher 8 antaa Android-laitteeseen käyttöliittymän jossa yhdistyvät kerralla Windows Phone- ja Android-laitteiden parhaat puolet. Jos etsit selkeää käyttöliittymää, tämä voi olla hyvä vaihtoehto mihin tutustua.

Muita vaihtoehtoja?

Tile Launcher
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.droidwrench.tile


Arikui Launcher
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arikui.launcher


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.