Kesän aikataulu

Kesäkuu on jälleen kohdalla. Ulkona on lämmintä, ihmiset ovat hieman parempia toisilleen ja elämä on hetken taas hieman parempaa. Blogille tämä tarkoittaa pientä rauhoittumista. Kesän ajan, aina elokuulle asti Tämä Päivä-blogia päivitetään tavallista harvemmin. Osaksi syy on se että haluan välillä laiskotella, osaksi se että kesän keskityn enemmän Ropeconin ohjelmanumeroiden kirjoitteluun.

Tämä ei tarkoita etteikö uutta tekstiä blogiin pukkaisi, sitä tulee vaan vähän harvemmin. Ehkä yksi viikossa kuvannee julkaisutahtia suhteellisen osuvasti, katsotaan nyt.

Jos ette halaja käydä päivystämässä milloin kirjoituksia ilmestyy, voit ryhtyä blogin lukijaksi (oikealta sivulta löytyy Lukijat-laatikko). Voit myös tilata Tämä Päivä-blogin RSS-syötteenä tai seurata päivityksiä Tämä Päivä-blogin twitter-kanavaa seuraamalla.Kevät on ollut mukavaa aikaa blogata ja kaikkea jännää on tapahtunut. Pakkoruotsikeskustelu ylikuumeni pahasti, 200 000 lukijaa meni rikki, Antti Heikkilästä keskustelussa valtaosa jutteli asian vierestä ja tulipa blogiin kirjoitettua sen historian pisin jatkosarja alkoholipolitiikastamme. Tässä kohtaa on hyvä hengähtää ja vähän rauhoittuakin.

Näin kesäloman lukuvinkiksi: Tämä Päivä-blogin historian "unohdetut" helmet, eli tekstit jotka eivät saaneet julkaisun aikaa tarpeeksi huomiota.

Suomi on oikeasti aika kiva paikka yrityksille:
Kumotkaamme myytti Suomesta yrittäjyysvihamielisenä maana

Onko seksististä sanoa ettei halua seksiä ensitreffeillä?
Ei ensitreffeillä

Lopuksi jotain mieltä ylentävää ja inspiroivaa.

Mitä mainiointa ja lämpimintä, aurinkoisinta ja allergiavapainta, rauhaisinta ja vapainta kesää kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.