Google Now Launcher kaikkiin puhelimiin

Google on viimein julkaissut oman Android-launcherinsa Play-kauppaan. Ilmaisen launcherin voi noutaa yhteensopiville* Android- laitteille tavalliseen tapaan Play-kaupasta, vaikkapa tästä osoitteesta:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.launcher

Asennettuasi Launcherin, voit ottaa sen käyttöön painamalla puhelimesi koti-näppäintä jolloin laite tiedustelee mitä Launcheria käytetään ja voit sitten valita Google Now Launcherin.

Kyseessä on siis minimalistinen ja näppärä Launcher-sovellus joka korvaa Androidin aloitusnäytöt uusilla. Launcher tekee perusasiat näppärästi ja nopeasti ja erityisenä toimintona tekee pääsyn Google Now-palveluun ja Google-hakuihin erittäin helpoksi. Plussana myös toimiva ääniohjaus on nyt saatavilla muillekin kuin Nexus-laitteille. Google päivittää Launcher-sovellusta itse, joten huolta sen toimintojen vanhentumisesta ei ole.

Jos haluat lukea lisää Googlen omasta Launcherista, tutustu aiempaan kirjoitukseeni aiheesta:
http://tamapaiva.blogspot.fi/2013/11/kokeilussa-google-experience-launcher.html

*Yhteensopiviksi laitteiksi määritellään tällä hetkellä Nexus-laitteet ja Google Play-laitteet. Launcher toimii täysin monilla muillakin Android 4.4 (Kitkat)-laitteilla, kuten Cyanogenmodilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.