Google Now Launcher kaikkiin puhelimiin

Google on viimein julkaissut oman Android-launcherinsa Play-kauppaan. Ilmaisen launcherin voi noutaa yhteensopiville* Android- laitteille tavalliseen tapaan Play-kaupasta, vaikkapa tästä osoitteesta:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.launcher

Asennettuasi Launcherin, voit ottaa sen käyttöön painamalla puhelimesi koti-näppäintä jolloin laite tiedustelee mitä Launcheria käytetään ja voit sitten valita Google Now Launcherin.

Kyseessä on siis minimalistinen ja näppärä Launcher-sovellus joka korvaa Androidin aloitusnäytöt uusilla. Launcher tekee perusasiat näppärästi ja nopeasti ja erityisenä toimintona tekee pääsyn Google Now-palveluun ja Google-hakuihin erittäin helpoksi. Plussana myös toimiva ääniohjaus on nyt saatavilla muillekin kuin Nexus-laitteille. Google päivittää Launcher-sovellusta itse, joten huolta sen toimintojen vanhentumisesta ei ole.

Jos haluat lukea lisää Googlen omasta Launcherista, tutustu aiempaan kirjoitukseeni aiheesta:
http://tamapaiva.blogspot.fi/2013/11/kokeilussa-google-experience-launcher.html

*Yhteensopiviksi laitteiksi määritellään tällä hetkellä Nexus-laitteet ja Google Play-laitteet. Launcher toimii täysin monilla muillakin Android 4.4 (Kitkat)-laitteilla, kuten Cyanogenmodilla.

Kommentit