Lisää Internetin hulluutta ja miten "tasa-arvo" tuhoaa mahdollisuudet tasa-arvoon

Olemme nyt tutustuneet kolmeen erikoiseen ryhmittymään Internetissä, otherkineihin, läskiaktivisteihin ja monipersoonaisiin. Käteen jäi kuitenkin joukko Internetin hulluutta joka ei kokonaan näihin kategorioihin istunut.  Katsotaan muutama absurdius ja ihmetellään niitä sitten.

Pelkkä vieraan kielen puhuminen on kulttuurin ryöstämistä. Miten nyt käy pakkoruotsin?
Homous on vain sitä kun mies oikein perusteellisesti vihaa naisia:Tumblr-feministit näyttävät miten raiskauksen (miespuoliselle) uhrille puhutaan:Tiesittekö että psykiatria on väärin jos psykiatri on mies?
Kuten psykiatriakin, myös lääketiede on pahaa. Sen tarvoite on ilmeisesti tappaa naiset:


Mikä voisi olla hyvä tapa taistella vihaa ja ennakkoluuloja vastaan? Miten olisi viha ja ennakkoluulot?


Tämä stabiili yksilö fantasioi cisheteroiden tappamisesta. Häiritsevän fantasioiva sävy.Pikkulapsien raiskaaminen on pikkujuttu - kunhan raiskattu on vaan poika. Sitten se on ihan ok.


Eräät eivät ymmärrä miksi syntymähetken sukupuolella on merkitystä terveydenhuollossa:Sosialismi on määritelty uudelleen, olisi Neuvostoliitossa ihmettelemistä:Jos yhtäkään naista ahdistellaan, on se jokaisen miehen syytä:Heteroseksuaalisuus on outo ja vinoutunut fetissi:Miehillä ei ole sukuelimiä, peniksetkin kuuluvat naisille:Penis-vaginassa (piv) tyyppinen seksi on pahinta mahdollista anti-feminismiä:

Ja "hyvää miestä" ei haittaa jos se lopetetaan:


Niin ja kaikki piv-seksihän on raiskausta.

Mitä jäi käteen

Mitä tästä jäi käteen? Ehkäpä hieno osoitus siitä miten vertaistuki voi lujittaa ihmisiin uskoa johonkin uskomattomaan.

Voisin selkeyttää tätä lainauksella:
"Jos luulet että latinankieliset sanat muuttavat aamupannarisi Elvis Presleyn ruumiiksi, olet vakavasti sekaisin. Jos luulet käytännössä saman asian ehtoollisviinistä ja Jeesuksesta, olet vain normaali katolinen."
Sama periaate elää vahvasti näiden harhaisuuksien kanssa. Jos olonsa tuntee tavalla tai toisella huonoksi ja löytää yhteisön joka selittää tai antaa hieman suuntaa tälle ololle, hyvin absurdistakin ajatuksesta voi yhtäkkiä tulla täysin hyväksyttävä. Kun ympärilläsi olevat ihmiset toistavat samaa takapuolesta temmattua puuta & heinää, se ei enää olekaan itsestäänselvästi roskaa.

Sosiaalisen soturit

Tätä hulluutta löytyy Internetistä melkoisesti. Mielenkiintoisinta hulluutta on se mikä kuvittelee olevansa edistyksellistä ja missään ei ole yhtä suurta määrää kyseistä hulluutta kun Tumblr-blogipalvelun ympärillä. Siellä syntymäsukupuoleensa tyytyväiset heteroseksuaalit ja valkoiset (miehet varsinkin) ovat alinta roskaa ja vapaata riistaa hyökkäyksille. Tästä ideologiasta nousee joukko suhteellisen huvittavia ja absurdeja mielipiteitä. Nyt puhe onkin ns. sosiaalista oikeutta tavoittelevista, jotka tahtovat tasa-arvoa kaikille, sukupuoli-identiteetistä, ihonväristä, painosta, mielenterveyden tasosta tai lajista riippumatta.

Hyvän kuuloisia tavoitteita sinällään, mutta toteutustapa ontuu. Pahasti.

Sosiaalisesta oikeudesta onkin tullut Internetin suurin vitsi. Puhutaan "social justice warrior"-väestä, eli sosiaalisotureista ja heistä näkee miten mukavana alkanut ajatus kaikkien hyväksymisestä on degeneroitunut itsensä irvikuvaksi. Kaikkien hyväksymisen nimissä on päätetty hyväksyä absurditkin asiat ja mutta olla hyväksymättä sitä mitä ennen kutsuttiin "normaaliksi". Tässä ajattelumallissa mielenhäiriöt ovat elämäntapa, vakava ylipaino on kehotyyppi ja ihminen voi olla "trans" lajista toiseen. Heteronormatiiviset sukupuoliroolit nähdään vain aivopesun tuloksena ja epäterveinä, samaten kaikki heteroseksi on raiskausta. Tähän päälle voidaan vielä lastata sairaanloisen kammon miehiä kohtaan ja "valkoisten ihmisten" syyttämisen jokseenkin kaikesta.

Sosiaalisoturit näkevät asiat todella mustavalkoisina. Kaikkea paitsi aivan kaiken absoluuttista hyväksymistä pidetään tuomittavana ja hyväksynnäksi ei riitä ihan pieni, et nimittäin hyväksy esimerkiksi transihmisiä ellet halua harrastaa seksiä heidän kanssaan. Kyllä, eräät pitävät fobiana sitä ettei esimerkiksi homoseksuaali mies tahdo seksiä naisen kanssa: on nimittäin transfobista tuntea vetovoimaa henkilön fyysiseen sukupuoleen hänen henkisen sukupuolensa sijaan.

Kulttuurinen apropriaatio, tai kulttuurin erikoispiirteiden varastaminen on myös syntilistalla. Sosiaalinen oikeus tuomitsee kaiken muiden kulttuurien lainaamisen loukkaavaksi, eli valkoisella naisella ei ole asiaa kimonoon, eikä valkoisella miehellä ole oikeutta kasvattaa rastoja. Tämäkään juna ei mene kuin yhteen suuntaan, kukaan ei esimerkiksi vaadi etteivätkö kaikki saisi käyttää Internet-palveluita tai vaikka Tumblria, jotka ovat molemmat "valkoisen miehen" rakennelmia.

Miesviha on läsnä väkevästi. Monet syyttävät mieheksi siirtyviä trans-ihmisiä eräänlaisiksi rikkureiksi. Cishetero-miesten tappamisesta puhutaan jatkuvasti ja joskus hyvin häiritsevillä terveillä. Moisia tappofantasiointeja ei myöskään tuomita kovin yleisesti, vaan niistä puhutaan purkamisena. Eräät menevät jopa niin pitkälle että väittävät valkoisia miehiä kohtaan tehtyjä uhkauksia (ja oikeaa väkivaltaa) perusteltuna. Eihän nimittäin ole mitään pahaa jos sorrettu nousee sortajiaan vastaan.

Ja kukaan muu ei ole sortaja kuin valkoiset. Ja heterot. Ja miehet. Jos kaikki kolme leimaa omaat, olet ihmisroskaa. Keskustelusta ei koskaan tule mitään. Kuten liikkeen ykkösnaamoihin kuuluva Suey Park sanoi: hänellä ei ole velvoitetta selittää itseään sortajille. Ompa eräs väittänyt lähteiden pyytämistä orjuuden veroiseksi.


Uskottavuus pois tasa-arvolta ja yhtäläisiltä oikeuksilta

Kaikki tämä viha ja raivoaminen on vienyt kaiken uskottavuuden niin kutsutulta sosiaaliselta oikeudelta. Se ei enää näytä muulta kuin pöhköltä raivoamiselta. Suurempana ongelmana voidaan nähdä miten kyseinen liike hävittää mahdollisuudet tavoitella tasa-arvoa yhteiskunnassamme tekemällä tasa-arvosta vastenmielistä valtaosalle ihmiskunnasta. Sosiaalisen oikeuden tasa-arvo kun ei tarkoita "tasa-arvoa" vaan jatkuvaa syyllisyydestä muistuttelua ja tietyn maailmankuvan pakkosyöttöä. Parhaat tahtovat laittaa kaikki valkoiset leireille ja toiset ehdottavat tasa-arvon lähtökohdaksi mallia missä kaikki valkoiset miehet omistaisivat elämänsä oman etuoikeutensa pahoitteluun. Sitten on myös jatkuva väkivallalla uhkailu. Miksi kukaan tukisi esimerkiksi sosiaalista oikeutta peräänkuuluttavia, jos kuva heistä on vihaisena porukka joka tahtoo tappaa sinut ja ei pidä mielipidettäsi minkään arvoisena sukupuolesi tai ihonvärisi takia.

Sanotaan että hunajalla saa paremmin kiinni kärpäsiä kuin etikalla. Sosiaalinen oikeus-väki on siirtynyt etikasta käyttämään Uraanin ja lasinsirujen sekoitetta. Sosiaalista oikeutta tämä ryhmä ei saa aikaiseksi, korkeintaan vieraannuttaa entistä enemmän ihmisiä koko tasa-arvon ajatuksesta.

Sosiaalisoturit ovat paradoksaalisesti suurin vihollinen omille tavoitteilleen. Heidän suurin saavutuksensa on saada tasa-arvo ja tasavertainen kohtelu näyttämään naurettavalta ja jopa epätasa-arvoiselta. Tasa-arvon toteutumiselle on erittäin tärkeää etteivät nämä ryhmät pääse mukaan julkiseen keskusteluun muuna kuin vitseinä. He ovat yksi äärilaita, joka ei edusta tasa-arvoa tai vapautta tai mitään muutakaan positiivista, eikä meidän pidä tuomita kansalaisoikeuksiaan hakevia ryhmiä Internetin sosiaalisoturien perusteella. He ovat vihaisia ja empatiarajoitteisia ihmisiä, vailla kykyä ymmärtää muita kuin omaa perspektiiviään.

Meidän on vain toivottava etteivät he vuoda ulos Tumblrista ja Internetistä ja tuhoa oikean maailman mahdollisuuksia tasa-arvoiseen maailmaan.

Kommentit

 1. Kiitoksia tästä. Nämä jaksavat viihdyttää jotenkin perverssillä tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on niin just mitä valkoinen, vammautumaton, neurotyypillinen, cisheterosortajamies sanoisi.

   Ole hyvä vaan!

   Poista
 2. Vastaavaa vihapuhetta jos esittäisi melkein mistä tahansa muusta ihmisryhmästä niin johan olisi sinivuokot oven takana. Tosin saattaahan ne olla noillakin, mutta sehän vain osoittaa että se valkoinen heteromies tulee ihan kotiin asti sortamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän sinällään miksi: enemmistölle on hankalampi ryppyillä ja vähemmistön usuttaminen enemmistön kimppuun on kieltämättä pienempi vaara kuin päinvastainen.

   Yhdenvertaisuuden takia en kylläkään erottelisi näitä tilanteita laillisen vastuun kanssa. Uhkailu on uhkailu on uhkailu.

   Poista
  2. Jotenkin en yhtään ymmärrä sitä logiikkaa miten nämä voivat avoimesti esittää terapeuttisia ja voimauttavia uhkauksiaan, jos kuitenkin valkoinen heteromies ei oikeastaan saisi edes olla olemassaa ilman että jollain tavoin loukkaa näitä sankareita. Minkä sortin aasi täytyy olla että alkaa jonkun äärimmäisen abstraktin luokittelun perusteella hyökkiä yksittäisten ihmisten kimppuun? Onhan se totta, että teorian tasolla se etuoikeutettu usein on valkoinen heteromies, mutta se ei suoraan tarkoita että jokainen valkoinen heteromies on yksilönä etuoikeutettu. Ei luulisi olevan ihan niin vaikeaa tajuta.

   Poista
  3. Näille "valkoiset heteromiehet" ovat yksittäinen ryhmä, ne eivät edes näe vahemiehiä ihmisinä. Sama periaate millä mikä tahansa ryhmä voidaan marginalisoida ja pahimmillaan myös usuttaa väestö sen niskaan.

   Poista
 3. Ano: Ei tuollaisesta vihapuheesta mitään seuraa, kaikkein viimeiseksi kirjettä valtakunnansyyttäjältä.

  J: Noh, ovathan nämä huvittavia, niin kauan kuin niitä voi katsella matkan päästä; mielellään luodinkestävän lasin takaa. On siinä ehkä jotakin "perverssiä", mutta kyllä hullujen houreet jaksavat viihdyttää, kunhan niitä kuulee tarpeeksi harvoin. Arviolta 1-3 kertaa vuodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Njoo, tätä artikkelisarjaa tutkiessani altistin itseni niin suurelle määrälle sontaa, etten tiedä pystynkö enää koskaan kannattamaan tasa-arvoa.

   Poista
 4. Ano. ; Toi on USA:aa. Aika turha puhua suomen järjestelmästä.

  Tosin Suomessa järjestelmää rasittavatkin enemmän pikkumaiset turhista asioista ilmoittelijat. Poliisi hakee herjauksissa ns. asianomistajarikkomuksen kautta. Joten jos maailmankuvasi on pikkumainen, poliisi hakee pienemmistä siihen kohdistuvista jutuista. Pitkämielisemmät eivät kylvä oikeudenistuntoja niin usein. (Omien kokemusten mukaan, hikipediataustalla, tiedän että sen kohdalla ongelmia tuottavat lähinnä lestadiolaiset ja uusnatsit. Eivät feminatsit tai uusateistit.)

  VastaaPoista
 5. Eikös internetin pitänyt olla täyttä naisvihamielisiä kommentteja? Ilmeisesti Cherry Picking on riittävä todiste siitä, että naisia vihataan internetissä, mutta sama tehtynä valkoisen miehen kohdalla ei enää toimi, koska valkoinen mies. Sinänsä surullista, että ihan fiksut naistuttunikin linkittävät tämäntyyppisiä juttuja esim. naamakirjaan. Jotenkin ajatellaan, että itse on sorrettu ja tällaiset höpöpropagandalöpöt sitten vahvistavat turhaan tuota kuvaa. Ikävää myös on, että ne äännekkäimmät feministit joko tuottavat näitä tai sitten referoivat näitä ilman kritiikkiä.

  Lopuksi vielä kaikkien meidän valkoisten miesten puolesta:
  https://www.youtube.com/watch?v=9u0EL_u4nvw

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen itse huolissani lähinnä näissä viljeltävästä "naisten täytyy koko ajan pelätä"-linjasta. Tilastot kertovat että naisen elämä on muuttunut vain turvallisemmaksi ja hänen mahdollisuutensa jäädä rikoksen uhriksi ovat murto-osa esimerkiksi 70-luvun vastaavista. Rikoksen uhriksi joutumisen pelko on päinvastoin moninkertaistunut. Aktuaalisen turvallisuuden kasvu ei ole korreloitunut turvallisuuden tunteen kasvuna kiitos näiden pelkokauppiaiden.

   Poista
 6. Olen tumblrissa, mutta en ole vielä onnistunut törmäämään yhteenkään näistä tässä blogitekstissä mainitsemistasi ryhmistä (enkä kyllä niihin aiemmin mainittuihin otuihin ja pääkamuihinkaan, muihin kyllä jossain määrin).

  Moniin eri transihmisiin ja yhteisöihin olen kuitenkin tutustunut ja voin uskoa - tai itse asiassa tiedän sieltä löytyvän myös psyykkisesti erittäin epävakaita yksilöitä, jotka saattavat projisoida kaiken cis-vihaan ja jotka eivät luota terveydenhuoltojärjestelmään, transpolista puhumattakaan. Olen jotenkin kuitenkin pitänyt niitä täysin yksittäistapauksina ja omassa tumblr-feedissäni ne näkyvät korkeintaan harvoin yksittäisinä kommentteina, joihin on joku stabiilimpi jo ehtinyt jo vastata. Enemmän feedissäni näkyy "CIS-SUKUPUOLISETKIN ON IHMISIÄ!!!1 Älä vihaa."-tyyppisiä postauksia.

  Siksi siis ihan uteliaisuudesta kysyn, miten näihin törmää? Kun selvästi kaikki muut joutuvat jatkuvasti tekemisiin heidän kanssaan paitsi minä. Sitten mää vaan istun ja ihmettelen, miksi kaikki floodaavat itsestäänselvyyksiä valtaväestön ihmisyydestä tumblrissa.

  Ai niin muuten, jostain syystä suurin osa käyttämistäsi kuvista ei näy minulle. Ei läppärin chromella, eikä mobiili-IE:llä. Ainoa näkyvä kuva tässä postauksessa on tuo south park-kuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin törmää sopivissa tageissa ja sopivien ihmisten kautta. Osaa ei tarvitse kaukaa hakeakaan. Pikainen googlaaminenkin tuottaa jo kokonaisia blogeja aiheesta:
   Cishater

   Ja näitä löytyy kyllä lisää.

   En sano noiden olevan kaikkialla enemmän äänessä, mutta äänessä ne kyllä ovat ja tekevät todella pahaa jälkeä LGBT-liikkeen uskottavuudelle. Ja tietysti vievät meitä kauemmas todellisen tasa-arvon toteutumisesta vieraannuttamalla mahdollisesti sympaattisia yksilöitä.

   Kuvista vielä: kesätaukoni aikana blogista katosi joitain kuvia. Korjailin ne näkyville nyt palattuani blogin ääreen.

   Poista
  2. Uhhuh. Oon vaan jotenkin onnistunut ignooraamaan nuo ja välttämään samoja piirejä. Tässä varmaan näkyy se, että melko jo melko kyllästynyt väittelemään ihmisten kanssa internetissä ja siksi mieluummin siirryn muualle kuin jään seuraamaan kaikkea sitä paskaa, mitä sieltä löytyy. Sekin kun on varsin helppoa. Ja se myös mahdollistaa tietynlaisen kuplan syntymisen.

   Poista
  3. Olen alkanut välttämään tätä porukkaa myöskin. Intoni tapella asioista on vähentynyt viimeisen vuoden aikana.

   Poista

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.