Epäkristilliset kristillisdemokraatit

Kristillisdemokraatit eivät ole kovin hyvä kristillinen puolue. He eivät välitä köyhistä, eivät suvaitse tai harrasta lähimmäisenrakkautta. He kylläkin osaavat muistuttaa miten vaarallista alkoholi ja homoliitot ovat. Ja nämähän asiat olivat mihin raamatullinen Jeesuskin eniten kiinnitti huomiota: eikös hän sanonutkin joskus miten tärkeää on antaa omaisuutensa köyhille - mutta vasta sitten kun homoagendan eteneminen saadaan pysäytettyä.

Päivi Räsänen ilmoitti kristillisdemokraattien lähtevän hallituksesta mikäli tasa-arvoinen avioliittolaki hyväksytään. Tässä samalla hän paljasti miten käsittämättömän tekopyhä puolueen ideologinen pohja onkaan - ja miten he eivät ole oikeastaan edes kovin kristillisiä.

Ongelma on tässä: raamatullisesti homoseksuaalisuus toki tuomitaan, mutta raamatussa on vahvempiakin käskyjä ja linjoja joita kristilliset eivät tunnu noudattavan. Yksi tärkeimpiä on vähävaraisimpien auttaminen ja en muista kertaakaan kun kristilliset olisivat uhanneet oikeastaan millään toimilla vähävaraisempien vuoksi. Ja nykyisen hallituksen toimissa on ollut paljon mikä heikentää köyhimpien asemaa.

Äänekkäästi nämä "kristityt" väittävät olevansa kovin kristittyjä, mutta tämä on vain naamio. Kristinuskon yksi tärkeimpiä hahmoja on eräs hipin elkein esiintyvä "Jesus"-niminen heppu ja hän puhui vähän homoliitoista tai hedelmöityshoidoista. Sen sijaan hän puhui paljon köyhimpien aseman parantamisesta esimerkiksi almuilla.

Lähimmäisenrakkauden, suvaitsevaisuuden ja ymmärryksen pitäisi olla tämän "Jeesus"-hepun viestejä monen kristityn mukaan. Ja aika monesti hän mainitsee miten omaisuutta pitäisi näille vähävaraisimmille jakaa. Nämä asiat ovat kristillisdemokraateille kuitenkin toissijaisia kuten heidän toiminnastaan näkee. Köyhiä tärkempää on redusoida kahden ihmisen rakkauden julkinen tunnustaminen pelkäksi vauvatehtailuksi. Niin ja EU:kin on niin paha että sen takia voi hallituksesta erota - kuten kristilliset tekivät 90-luvulla.

Kristillisdemokraatit näyttävätkin pahasti muulta kuin kristityiltä. Enimmäkseen vaikuttaisi kyseessä olevan populistinen äärikonservatiivipuolue oikeistolaisilla mausteilla. Äänestäjälle tällainen on tietysti valheellista markkinointia. Enemmän vähävaraisempien puolta tuntuisi pitävän esimerkiksi Vasemmistoliitto, joka on saanut vähän maineen jumalattomina kommunistiateisteina. Markkinoinnilla ja sopivalla nimeämisellä konservatiivisesta homofoobiliitosta on saatu aikaan kristillisdemokraatit.

Ja ei sovi unohtaa tietysti Räsäs-efektiä: aina kun Päivi Räsänen avaa suunsa, menettävät kirkot jäseniään. Kun Päivi Räsänen julkisti tämän viimeisimmän, menetti kirkko taas melkoisen määrän jäseniä, itseasiassa tuhat ihmistä jätti eroanomuksen kirkosta kiitos Päivi Räsäsen homokammon. Tämä siitä huolimatta ettei Päivi puhu kirkon puolesta ja itseasiassa Suomen evlut-kirkko suhtautuu sukupuolineutraaliin avioliittoon paljon Päiviä vähemmän kammoavasti. Näin jälleen nähdään miten lainausmerkit tämän puolueen "kristillisyyden" ympärillä ovat paikallaan: heidän toimintansa edesauttaa kristinuskon vaikutusvallan ja uskottavuuden romahtamista.

Hienoa toimintaa Päivi.

5 kommenttia:

 1. Eikö Räsänen jo korjannut, että hallituksesta ero seuraisi vain hallituksen esityksestä homoavioliitoista. Tämän voi tulkita niinkin, että Räsänen vain haluaa hallitusneuvotteluissa tehdystä sopimuksesta kiinnipitämistä.

  Miksi sitten hallitusneuvotteluissa piti sopimukseen tällainen kohta saada, eikä jotain köyhyydestä. Kristillisiä uskontoja on niin monta kuin on kristityiksi itseään väittäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viimeisin kappaleesi alleviivaa mitä yritän sanoa: kristilliset halusivat hallitusneuvotteluissa kohdan homoliittojen dissaamisesta, mutta eivät ensimerkiksi köyhien aseman parantamisesta. Heille ihmisten kurjuus ei ole kynnyskysymys, samaa sukupuolta olevien avioituminen taas on.

   Poista
 2. "Länsimaiden historiassa perheen biologinen perusta on vastaavalla tavalla hajotettu jo kaksi kertaa aikaisemmin: ensin antiikin Kreikassa ja myöhemmin antiikin Roomassa. Molemmissa tapauksissa tällainen perheen atomisoituminen johti vähitellen korkeakulttuuriin rappeutumiseen, koska atomistinen perhe ei lopulta pysty riittävällä tavalla turvaamaan lapsen kehitysedellytyksiä." -Kasvatustieteen professori Tapio Puolimatka

  Samassa täysistunnossa, missä 28.11.2014 äänestettiin sukupuolineutraalin avioliittolain puolesta, äänestettiin sen varjolla myös lapsilisän 8,1 prosentin alennuksen puolesta. Muun muassa Ville Niinistö kommentoi päivän olleen onnen päivä vihreälle liikkeelle. Jos luulet, että tämän päivän nihilistinen hegemonia ajaa ihmisoikeuksia tai perustaa päätöksenteon lähimmäisen rakkauteen, olet väärässä. Kuten prof. Puolimatka muistuttaa, silloin kun yhteiskunta pilkkoo vakioksi luodun perheinstituution, alkaa yhteiskunnan rapistuminen.

  Globaalille liikkeelle, joka on muuttamassa tällä hetkellä yhteiskuntarakennetta kohti suvereeniä maailmanhallitusta, on tällainen arvonihilismi on tervetullutta. Kulttuurihegemonia onkin suunnitelmallista ja päämäärätietoista, vastoin kuin yleisesti luullaan.

  Mitä tulee Päivi Räsäsen luottamukseen Raamatun horjumattomuuteen, on kunnioitettavaa, että pitää kiinni totuudesta enemmän kuin vallitsevasta ajan hengestä. Kuuntele mitä Raamattu kertoo Sodoman kaupungista, joka on muuten löydetty Suolajärven eteläpäästä piikivilaaksosta:

  Hes. 16:49 "Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut."

  Onko sattumaa, että homoliike kutsuu itseään nimellä Pride eli ylpeys? Siinä missä ihmisoikeudet käsitetään nykyään seksuaalivääristymien harjoittamisen vapautena, ei juuri muisteta vanhuksia, rajoitteisia eikä vähäosaisia. On helppo arvostella muita, mutta kuinka paljon itse jaat ajastasi ja rahastasi vähempiosaisille?

  Juud. 1:7 ".. samoin kuin Sodoma ja Gomorra ja niiden ympärillä olevat kaupungit, jotka samalla tavalla kuin nekin harjoittivat haureutta ja eksyivät luonnottomiin lihanhimoihin, ovat varoittavana esimerkkinä, kärsiessään iankaikkisen tulen rangaistusta."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Homosaatio on siis keino aikaansaada Illuminatin / NWO:n nousu valtaan? Mielenkiintoinen hypoteesi. Olenko nyt niin onnekas, että blogiani on kommentoinut oikea salaliittoteoreetikko? Voi pojat! Haluaisin ensimmäisenä kertoa miten innolla odotan liskoihmisten nousevan maan alta hallitsijoiksemme ja pakottavan chipit meille kaikille.

   Sitten voisin tietysti kommentoida kommenttiasi vielä. Ensinnäkin siteeraat Tapio Puolimatkaa. Hän on kovan luokan bullshitteri, joka suhteellisen avoimesti valehtelee ja vääristelee. Mutta on mainittava että hänen väittämänsä Rooman ja Kreikan ydinperheiden hajoamisesta ei pidä paikkaansa.

   Ei nimittäin ole mitään näyttöä, mitään että esimerkiksi Roomassa perhekulttuuri olisi jotenkin muuttunut romahduksen lähestyessä. Roomassa ja Kreikassa homostelu oli hyväksytty iäisyydet ja se ei muuttunut myöhemmin hyväksyttävämmäksi, itseasiassa päinvastoin Roomassa.

   Perheyksikön terveyteen ei tämä hetero/homo-keskustelu liity mitenkään. Perheiden yhtenäisyyden on tuhonnut ihan muu: pirstaloituminen. Terveessä perheyksikössä ei ole vanhemmat ja pari lasta, vaan vanhemmat, isovanhempia, setiä, tätejä, serkkuja ja ehkä naapureitakin. Ideaali omillaan olosta luo heikkoja ja toisistaan irrallaan olevia perheitä. Homoilla ei siinä ole mitään tekemistä.

   Poista
 3. Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.