Seksismi ja iskemisen taito: Näin saat naisen rakastumaan itseensi

Haluatko kuulla miten saat takuuvarmasti tyttöystävän? Näillä tutkituilla ja tieteellisillä neuvoilla pystyt ohjelmoimaan naisen haluamaan sinua tai rakastumaan sinuun palavasti. Ohjelma vain 69,99 € plus 10 € per kuukausi.

Tai jos ei kuitenkaan. Aiheena iskemistaiteen opettajat ja Red Pill-porukka, sekä lisäksi paljastamme miten naisten rakastuttaminen oikeasti tapahtuu. Tämän salaisuuden paljastan ilmaiseksi, ilman mitään seminaareja, maksumuureja tai muuta turhaa.


Rakkauden ammattilaiset

Olen yhä useammin törmännyt viime vuosina ns. pickup artisteihin (yleinen lyhenne PUA), eli iskemistaiteilijoihin. Nämä arjen sankarit järjestävät seminaareja, kirjoittavat kirjoja, couchaavat ja pitävät nettiluentojakin naisten kaatamisesta. Yksi lupaa tieteellisen tutkimuksen takaamaa menetelmää, toinen siteeraa miten pystyy itse metodeillaan kaatamaan naisia kuin viljaa. Olempa törmännyt yhteen joka mainoksessaan väitti metodinsa olevan sellainen etteivät naiset voi vastustaa sitä ja että menetelmä voisi olla jopa laiton kun on niin tehokas. Toimi heti?

Kaikki iskutaiteilijat ovat luonnollisesti valmiita opettamaan nämä salaisuutensa sinulle "edulliseen" hintaan. Niin ja mukana on toki jokin puolivillainen "tyytyväisyys tai rahat takaisin"-takuu.

En voi sanoa arvostavani tätä porukkaa erityisemmin. En toki vastusta sitä jos joku opettaa muille miten puhua naisille. Maailmassa on varmasti monia varautuneita ihmisraukkoja joilla ei ilman apua ole kykyä tai uskallusta lähestyä vastakkaista sukupuolta. Jos tämä olisi PUA-kentän kokokuva, ei minulla olisi mitään sitä vastaan, pitäisin ilmiötä jopa positiviisena.Se ei tällöin merkittävästi eroaisi Yhdysvalloissa huippusuositusta self-help-kulttuurista millään tavalla.

Sitten on se porukka joka ansaitsee nyt huomiomme. Puhutaan PUA-porukasta ja Red Pill-väestä.

Punainen on vaaran väri

Red Pill on eräänlainen self-help-tyylinen filosofia parisuhteisiin. Nimi tulee Matrix-elokuvista, jossa punaisen pillerin nielaisemalla herää valheellisesta todellisuudesta oikeaan todellisuuteen. Red Pill väki onkin herännyt, mutta heidän käsityksensä todellisuudesta on hyvin kyseenalainen.


Heidän filosofiassaan mies "herää" todellisuudesta jossa nainen hallitsee miestä erilaisilla keinoilla, kuten seksillä. Punainen pilleri on heräämistä tähän todellisuuteen, sen ymmärtämistä että naiset pelaavat pelejä miesten "sydämmillä" ja peliin liittymistä täysvaltaisena pelaajana pelkän uhrin sijaan.

Tästä kohoaakin punaisen pilleriyden ydin: miesten ja naisten väliset suhteet nähdään pelinä. Miehet eivät ole tietoisia tästä pelistä, joten he ovat alakynnessä. Punapillerit esittävät kuvan maailmasta jossa nainen yrittää maksimoida oman onnensa, mutta mies molempien onnen ja mies halutaan vapauttaa tästä. Naisilla on etu koska he (luonnostaan?) pelaavat tätä peliä ja ovat saaneet miehet vakuutettua ettei mitään peliä ole olemassa, ja että molemmat työskentelisivät sen yhteisen onnen eteen.

Menetelmä miehen onnellisuudelle on se missä punaisen pillerin myrkkysisältö alkaa paljastua. Parisuhteet aletaan nähdä pelinä - vastakkaisasetteluna - jossa nainen on pidettävä koko ajan vähän "poissa tasapainosta" ettei tämä saa valtaa suhteessa. Tekniikoita tähän on esimerkiksi kehujen ja positiivisen palautteen rajoittaminen siihen kun nainen tekee jotain nimenomaan sinua hyödyttävään tai satunnaisiin (mutta harvinaisiin) kilahteluihin millä pidetään rouva varpaillaan.

Osa opeista kuulostaa malliesimerkiltä kirjasta "Miten voit hakata naistasi ja pitää sen silti", tekniikat ovatkin hyvin samankaltaisia millä pahoinpitelevä puoliso pitää parisuhteensa kasassa. Tämä tietysti on vain osa punapillerien työkalupakkia, sillä kuten muilla iskutaiteilijoilla, myös punapilleripiireissä liikkuu täysin validia parisuhdeneuvoakin. Lopulta vaikka kuinka kauniit ovat paketoinnit, pilleri on kuitenkin myrkyllä täytetty, .

En voi nähdä miten punaisen pillerin tekniikoilla saadaan aikaiseksi tasavertaista kumppanuutta tai ylipäätään mitään muuta kuin varpaillaan elävä puoliso - jota et edes kunnioita täysin, kerran pidät sitä vain manipuloivana narttuna jonka kanssa kilpailet manipulaatio-kisoissa. Resepti on erittäin huono.

Tämä Red Pill-väki voi myös olla suht avoimen naisvihamielistä, eikä ihme. Jos sisäistät ideologian jossa naiset nähdään luonnostaan manipuloivina ja miehiä hyödykkeinä käyttävinä, ei siitä ole kovin pitkää matkaa ikävähköihin naisasenteisiin. Redpillereitä pyöriikin myös tämän takia joitain miesaktivistiympyröissä ja heillä on tapana olla äänekkäitä. Tämä selittää myös hieman sitä miksi monet sekoittavat nämä täysin ja kuvittelevat punapillerien edustavan sitä mitä miesoikeusliike ajaa.

Miten sen naisen nyt saa?

Kaikissa näissä neuvoissa ja ohjeissa on takana yksi lopulta hyvin kylmä ideologia: rakkauden löytäminen on peliä. Sen oikean löytää jos osaa näyttää tietynlaiselta, kuulostaa tietynlaiselta ja aikaansaada tietynlaisen mielikuvan itsestään. Koko asia haiskahtaa vanhalle "muuta itseäsi näin ja pojat tykkäävät sinusta"-mallille, millä naiset on kasvatettu menneessä maailmassa. Nyt tämä myrkky syötetään pojille, tosin erilaisella kuorrutteella.

Parisuhteen ja rakkauden löytäminen ei tietenkään ole helppoa, mutta teeskentely ja pelien pelaaminen on harvoin hyvä keino siihen. Naisten kaatamiseen opetetaan itsevarmuutta ja tietynlaisen alfamies-tyylin omaksumista. Menet pokkana, sanot pokkana ja olet pokkana toki varmasti toimii tiettyyn ihmistyyppiin oikein hyvin, mutta ei välttämättä johda parisuhteeseen itsellesi sopivan henkilön kanssa. 

Jos nimittäin löydät ihmisen joka rakastuu kursseilla opittuun roolihahmoosi, löydät ihmisen joka ei välttämättä ole sopiva sinulle. Hän pitää roolihahmostasi ja asioista mitä tuo hahmo tekee, ei sinusta. Jaksatko todella esittää tuota itsevarmaa alfaurosta koko ikäsi jos oletkin enemmän rauhallinen kotihiiri? Eikö olisi parempi löytää joku joka pitää sinusta itsenäsi kun naista joka kuvittelee sinua joksikin mitä et ole?

Tässä on rehellisyyden paradoksi: epärehellisyydellä voin parantaa mahdollisuuksiani löytää kumppani, mutta parannan niitä helposti laajentamalla vesiin joissa en tahtoisi kalastaa. Kun esitän jotain muuta kun mitä olen, vedän puoleeni ihmisiä joihin tämä roolihahmo uppoaa, mutta en välttämättä niitä joille minä ihan itsenäni olisin sen paras puoliso kainoloon hytisemään.

Väärään tietoon perustuva parisuhde ei koskaan ole sellainen turvapaikka mikä parisuhteen pitäisi mielestäni olla. Parisuhde on (henkinen ja/tai fyysinen) koti johon voidaan tulla, ottaa puristavat housut pois ja ottaa rennosti yhdessä. Se on paikka jossa ei tarvitse teeskennellä tai esittää ja jossa voi olla oma itsensä, alastomana rakkaansa kanssa. Jos parisuhteen rakentaa valheilla ja manipulaatiolla, se ei koskaan ole se paikka jossa rentoudut. Parisuhteesta tulee työtä, projekti jota säädät ja joka ei koskaan tee sinusta onnellista.

Parisuhteen hakemisessa on kyse ei sen oikean, vaan sen sopivan löytämisestä. Se sopiva on ihminen jonka tavat ovat yhteensopivat omiesi kanssa, ei siis välttämättä hiilikopio sinusta, vaan joku jonka kanssa sinulla on mukavaa ja jolla on myös mukavaa sinun seurassasi. 

Kun rinnalla on se ihminen jonka kanssa voit olla onnellinen, olet löytänyt sen mitä etsit. Juuri sinulle sopivaa on varsin vaikea löytää, mutta vielä vaikeampi jos yrität etsiä sitä naamioituen joksikin muuksi.

Ja tässä onkin ehkä se tärkein oppi mitä olen naisten "iskemisestä" koskaan oppinut: rehellisyys on tärkein tekijä tässä pelissä. Epärehellisyydellä saa toki naisia - jopa paremmin kuin rehellisyydellä - mutta sillä on hankala löytää sitä joka todella tekisi sinut onnelliseksi. 

9 kommenttia:

 1. Jotenkin tuntuu että nämä ihmiset jotka ovat näiden PUA-tekniikoiden kohderyhmää eivät lähtökohtaisesti pidä itsestäänkään. Kukapa joka olisi sitä mieltä että on loistotyyppi edes haluaisi ruveta esittämään jotain muuta vain saadakseen huijattua jonkun hameväen edustajan petiinsä?

  Mutta jos ei pidä edes itsestään on hirveän vaikea löytää sitä rakkautta tai muitakaan positiivisia tunteita jaettavaksi muillekaan. Ehkä ajatus parisuhteesta pelikenttänä tuntuu silloin ihan loogiselta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollista, mahdollista. Itsevihaa ei tietenkään auta se jos et löydä puolisoa ja se on helppo projisoida sitten olevan niiden vastakkaisen sukupuolen mänttien syytä.

   "Naisille käy vain kusipäät, ei kunnon miehet!"
   "Miehet deittailee vaan aivokuolleita blondeja, ei ne kestä älykästä ja mielipiteikästä naista."

   Tulee mieleen vähän jopa mitä kettu sanoi pihjalanmarjoista.

   Poista
  2. Ja sitten kun näillä PUA-tekniikoilla on hankkinut sitä vastakkaisen sukupuolen huomiota niin voi sitten käyttää näitä havaintoja niiden omien näkemysten pönkittämiseen. Red pill-meiningeissä siis katsoa teorian olevan totta, koska käyttäytymällä sosiaalisesti tilanteeseen sopivan normin mukaan sai jonkinlaisen ennustettavan vasteen, ymmärtämättä kuitenkaan että ei se ole koko totuus pariutumisesta.

   Onhan se rankkaa jos tunteiden kohde ei niihin tunteisiin vastaa ja houkutus leimata hänet tai parhaimmillaan koko vastaikkainen sukupuoli mänteiksi on suuri. Ja kyllähän se vähän hölmötä itse parisuhteessa olevana tuntuu vakuutella että kyllä jokaiselle on ihan mahdollista löytää joku, vaikka se ei nyt tämä(kään) ollut, etenkin kun osasyynä suhteiden kariutumiseen on todennäköisesti ollut jo lähtökohtaisesti puolustuskannalla oleva asenne koko touhuun.

   Poista
  3. Ihmiset ovat huonoja pariutumaan; liikaa paineita ja kummallisia käsityksiä. Järjestetyt avioliitot alkavat näyttää hyvältä idealta.

   Poista
 2. toi on niin totta ja älyttömät odotukset ja vaatimukset varsinkin naisilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole täysin väärässä älyttömien odotusten kanssa. Ihmiset etsivät sitä supermallia tai lätkätähteä ja kuvittelevat parisuhteen olevan pelkkää ylämäkeä.

   Poista
 3. miten saan mysteerin ihastumaan itseeni. nainen on maassa tietääkseni kokoajan . eikä halua apua mihinkään / jutella niin mitä tekisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko tämä haiku, sekava kommentti vai kommenttispämmiä? Vain spagettihirviö tietää.

   Poista
 4. Mielenkiintoinen aihe :)

  Itse olen sitä mieltä, että me ihmiset elämme eri ajatus-maailmoissa ja setamme omat arvot ja tavoitteet elämässä. Jos joku opettelee jotain viettely tekniikoita niin en voisi sanoa, että käyttääkö tai tekeekö hän oikein tai väärin. En laita ihmisiä samaan lokeroon joten jokainen ihminen on vastuussa omista teoistaan siitä miten hän päättää toimia itsensä tai muiden kohdalla. Tässä kohtaa haluan myös sanoa, että meidän jokaisen ihmisen luonne ja mieli, toisin sanoen erilaiset tunne-tilat sekä elämäntausta vaikuttaa omaan tekemiseen.

  VastaaPoista

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.