Valehtelijat Stubb ja Sipilä

Joskus kuva puhuu paremmin kuin tuhat sanaa.


Tämä ei ole mitään väärintulkintaa tai tilanne jota voidaan selitellä: herrat ovat valehdelleet avoimesti siitä mitä aikovat tehdä ja jääneet kiinni siitä. Perussuomalaisia he eivät voi syyttää, persutkin avoimesti puolustivat opintotukea omassa valehtelevassa kommentäärissään.


He valehtelivat, puhuivat palturia, eivät epäsuoraan vihjanneet vaan suoraan valehtelivat. Ja tässä on hieno osoitus siitä miten herrat Stubb ja Sipilä ovat epäluotettavia valehtelijoita. Heidän sanomisensa ovat pelkkää sanalötinää johon ei yhdenkään äänestäjän pidä luottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.