EK, AKT ja yleiskattavat sopimukset

EK ei halua enää kolmikantaisia neuvotteluja, vaan haluaa siirtyä pois liittotason neuvottelusta suoraan paikalliseen sopimiseen. AKT on tämän takia jättäytynyt pois Yhteiskuntasopimusneuvotteluista ja EK on kritisoinut tätä avoimesti.

Hetkinen, EK:n mukaan ammattiliittojen kanssa voi neuvotella kokonaisvaltaisesti kun se tapahtuu EK:lle ystävällismielisen hallituksen johdosta ja vain etujen heikennyksistä? Samalta viivalta lähtevät neuvottelut eivät käy, vain EK:ta härskisti suosivat neuvottelut.


Näinhän se menee, meillä on hallitus jossa puhutaa niin totta kun osataan. Ja ei ihme, jos hallitus on EK:n renki, käyttäytyy se vain isäntänsä tavoilla. Kuten laulussa sanotaa, herrojen elkeet tarttuvat renkiin tosiaan.EK:lle ei kelpaa enää kattojärjestöjen sopimukset, paitsi tietysti #yhteiskuntasopimus. http://bit.ly/1Hzg9pi
Julkaissut Tämä Päivä 29. marraskuuta 2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.