Sain kutsun Illuminatiin!

Salaliittoteoriat ovat totta: legendaarisen maailmaa salaa hallitsevan Illuminatin on blogini uskollinen lukija. Hän oli niin otettu laadukkaista kirjoituksistani että kävi kommentoimassa blogiani ja halusi pyytää minut liittymään maailman ruhtinaisiin! Olin niin otettu, että päätin jakaa heidän kommenttinsa teidänkin kanssanne. En kuitenkaan halua että kaikki pääsette mukaan, joten sensuroin heidän yhteystietonsa.


Tässä Illuminatin terveiset:
ILLUMINATI: 
Ihmiset tekevät elämän vaikeaksi heidän itsensä, olemme maailmassa olivat jokainen asia on hallinnassa, olin elää elämää köyhyyden ja kipuja, en koskaan uusi siellä oli elämä olla nuoria että, mutta nyt nautin joka osinkoa elämän , olen rikas, kuuluisa, vahva, en elää elämää ilman mitään stressiä, mutta kaikki tämä oli yllätys, sillä kaikki kehon jotka haluavat rikkauksia kuuluisa ja voimaa, niin sinulla on mahdollisuus tehdä niin, liittyä Illuminati tänään saada $ 25000 3 päivän välein ja $ 1000000 kuukausittain jäsenyys siunaus yhteyttä seuraaviin sähköpostitse. jointhebrotherhoodilluminati@[osoitteen loppu poistettu] tai puhelu, + [numero poistettu] me don, t holhota ihmisiä liittymään,. me vain haluamme teidän hallitsemaan maailmaa ja olla vapaa sorrosta.,
Illuminati on siis oikeastaan ihan hyväntahtoinen porukka. Haluavat vain antaa meille kaikille mahdollisuuden hallita maailmaa, itse ainakin tartun tilaisuuteen ja kohta olen rikas, kuuluisa, vahva ja vailla stressiä.

Kärsikää te muut kylmästä ja lumesta, musta tulee maailman hallitsija.

Bloggaaminen kannattaa: sain kutsun liittyä Illuminatiin! http://bit.ly/1mxla8g
Julkaissut Tämä Päivä 21. joulukuuta 2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.