Miesten ongelmat ovatkin naisten ongelmia

Sosiaalisessa mediassa vastaani tuli seuraava kuva:


Kuvassa periaatteessa yritetään korostaa miesten etuoikeutettua asemaa, mutta tässä mennään pahasti metsään. Kuvassa naisen eteen kasatut esteet kun ovat kaikkea muuta kun niitä asioita mitkä naisia yhteiskunnassamme kiusaavat. Naisen edessä on nimittäin pääasiallisesti miehiä kiusaavia ongelmia.

Katsotaan lyhyesti mitä kuvasta löytyy:
  • Pallo jalassa: miehiä vangitaan useammin ja he kärsivät samoista rikoksista naisia pidemmät tuomiot.
  • Miina, piikkilanka ja muu sotakuvitus: miehet ovat sodissa suurin osa kuolleista ja ne jotka joutuvat sodassa taistelemaan pääasiallisesti. 
  • Alligaattori: vaarallisten eläinten parissa työskentelee enimmäkseen miehiä.
  • Tiiliseinä: raskaat työt ja niistä seuraava kuolleisuus ja terveysongelmat myös enimmäkseen miesten ongelmia. 
  • Keihäät ja aseet: miehet ovat pääosa väkivallan uhreista maailmassa. Tämä pitää paikkansa myös jos laskemme raiskaukset mukaan väkivallan tekoihin.
Kuvan piirtäjältä voisikin kysyä, miten meni näin omasta mielestäsi?


Sosiaalisessa mediassa vastaan tuli kuva jossa haluttiin selventää miesten etuoikeuksia. Pieleen meni: naisen eteen kasattiin ongelmia joista kärsivät pääasiallisesti miehet.
Julkaissut Tämä Päivä 15. tammikuuta 2016

2 kommenttia:

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.