Windows 10 ilmaisen päivityksen takaraja lähestyy

Jos aiot päivittää Windows 10-käyttöjärjestelmään, aika alkaa lähestyä. Ilmainen päivitys Windows 7 ja 8-käyttäjille on tarjolla heinäkuun loppuun asti - tarkkaanottaen 29.7 asti. Tämän jälkeen Windows 10 muuttuu maksulliseksi. Jotkut huhut ovat väittäneet että tarjousta jatkettaisiin, mutta se on kaukana varmasta.

Tee siis ilmainen päivitys nyt jos aiot tehdä. Muista että voit palata aiempaan käyttöjärjestelmään mikäli kymppi ei maistu. Ja kun kerran olet kymppipäivityksen tehnyt, saman tietokoneen voi asentaa kympiksi ilmaiseksi myöhemminkin, kunhan päivityksen teet nyt kun vielä aikaa on.

Lisää Windows 10:stäEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.