Suomalainen profeetta ennustaa... ristiriitaisia?

Suomessa ei ole montaan julkisesti profetoivaa tahoa, mutta onneksi on Jouko Piho. 21.8 hän teki joukon jännittäviä ennustuksia, joista osa ovat outoja, osa hupaisia, osa menneisyydenkaipuisia ja melkoinen osa ristiriitaisia.

Katsotaan mitä kivaa Jouko on meille luvannut.
Hiljentykää ja kuulkaa herran profeettaa:
20 asiaa, jotka tulevat tapahtumaan Suomessa
1. Venäjä miehittää osan Suomesta.
2. Suomessa syttyy suuri hengellinen herätys.
3. Voimakas profeetta nousee Suomessa.
4. Suomessa syttyy suuri kansallinen herätys.
5. Suomen hallituksessa on paljon uskovia ministereitä ja eduskunta säätää vanhurskaita lakeja.
6. Kouluissa ei opeteta enää evoluution satua.
7. Vapaamuurarien salajärjestö kielletään.
8. Oikeuslaitos puhdistuu mädännäisyyksistä.
9. Media vapautuu viherkommareista, suvakeista ja vinoutuneesta uutisoinnista.
10. Abortit kielletään lapsenmurhina.
11. Haittamaahanmuutto ja elintasopakolaisuus lopetetaan ja suomalaisten tarpeet asetetaan etusijalle.
12. Suomen presidentiksi tulee uskova mies. Niinistö ei jatka presidenttinä.
13. Suomi eroaa eurosta ja EU:sta. Suomen markka tulee takaisin.
14. Suomi eroaa kansainvälisten pankkien velkaorjuudesta ja alkaa laskea itse liikkeelle tarvittavan rahan.
15. Suomi ei liity NATOon.
16. Venäjän armeija poistuu Suomesta.
17. Suomi saa menetetyt alueet eli Petsamon, Sallan, Karjalan ja neljä Suomenlahden saarta takaisin.
18. Sen lisäksi Suomi saa Itä-Karjalan, Kuolan niemimaan ja Inkerinmaan. Viro tekee valtioliiton Suomen kanssa.
19. Suomi vastustaa yhdessä Venäjän kanssa Uutta maailmanjärjestystä, yhtä maailmanhallitusta, homoseksuaalisuutta, arvoliberalismia ja tulevaa Antikristusta.
20. Muutokset ovat niin suuria ja ihmeellisiä, että koko maailma seuraa Suomea ihmetellen, mitä siellä oikein tapahtuu.
Suorastaan ihastuttavan toiveikasta ovat profetiat kansallisesta heräämisestä ja uskovien noususta valtaan. Tässä Piho tuo mieleen Islaminuskon imperialistiset fantasiat ja myös paljastaa oman uskonsa valtatoiveet. Vanhurskaus ei riitä, uskon miesten on istuttava myös eduskunnassa.

Sitten mukana on kohtia jotka ovat vain huvittavia. Esimerkiksi Vapaamuurarien kieltäminen on lähes tulkoon huvittava kohta. Olettaisi että näin heränneen uskon Suomessa kiellettäisiin jotain mikä ei ole suht tiukasti kristinuskon kanssa naimisissa olevaa, kuten vaikkapa hindujen uskonharjoitus tai vaikkapa wiccalaisuus. Ehei, vapaamuurarit. Pihon salaliitto-oppi on vähän vanhentunutta, vapaamuurareja ei oikein olla pelätty sitten 90-luvun. Vapaamuurarien pelkääminen on kuin reptiliaanikammo ufo-piireissä, menneen ajan juttua.

Piho esittää myös miten mediasta lähtee vinous pois ja sen lähteenä mainitaan erinäisiä vasemmalla olevia tahoja. Tämä on huvittavaa myös siksi että mediassa todella on vinouma, mutta se on oikealle. Suomalainen media suosii oikean laidan narratiivia huomattavasti useammin ja vasemmistonarratiivi löytyy lähinnä poliittisista lehdistä.

Parasta ennustuksissa on kuitenkin Venäjä-kuvio. Piho ennustaa miten Venäjä miehittää osia Suomesta, mutta lopulta kuitenkin Suomi saa takaisin toisen maailmansodan jälkeen menetetyt maat ja vähän ekstrojakin. Ja lisäksi Suomi lopulta ei liittoudu vain Viron, vaan myös Venäjän kanssa vastustamaan homoja!

Näen jo miten se sota menee: Venäjä hyökkää, mutta hyökkäyksen aikana ne hoksaavat että Suomessahan vihataan homoja ihan yhtä paljon kun Venäjälläkin. Tästä riemastunut Venäjä vetäytyy ja antaa Suomelle maata ehkä kiitoksena meidän homokammostamme.

Joten kyllä, koko maailma seuraisi tämän jälkeen Suomea ihmetellen mitä täällä tapahtuu. Itse ihmettelisin jos vastaavaa tapahtuisi ihan missä tahansa.

Pihon ennusteet eivät oikeastaan ole ennustuksia, vaan eräänlainen uskonnolliskonservatiivisen suomalaispatriootin märkä toiveuni. Siinä kaikki viimein hoksaavat mikä on oikea tapa elää ja oikea uskonto, samaten Suomen poliittinen asema muuttuu ristiriitaisilla tavoilla, toisaalta täyttäen toisen maailmansodan jälkeen jääneet haavat menetetyistä alueista ja Venäjän hyökkäyksen uhasta, mutta toisaalta taas liittoudumme myös Venäjän kanssa, koska sielläkin nykyään vihataan homppeleita.

Jouko on kyllä niin mukava mies, että melkein toivon hänen profetiansa toteutumista, ihan vaan koska mies on niin kamalan mukava. 


4 kommenttia:

 1. Virkistävää viihdettä luettvaksi tuo lista. Nostaa hymyn huulille hetkeksi. Mikä on enemmän kuin mitä voi sanoa monista muista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottoman samaa mieltä. Jouko on vaan yksinkertaisen mahtava ilmiö.

   Poista
 2. Oikeastaan on täysin loogista, jopa odotettavaa, että jos Venäjä miehittäisi Suomen, se palauttaisi viemänsä alueet ainakin osittain takaisin.

  Mediassa ja politiikassahan se saataisiin näyttämään kädenojennukselta suomalaisille ja sovittelulahjana. Käytännön seurauksena kuitenkin sillä saataisiin yhdellä poliittisella päätöksellä ilman mitään hankalia väestönsiirtoja Suomeen satojen tuhansien kokoinen venäläisvähemmistö, joka pelkällä läsnäolollaan pitäisi osaltaan huolen, ettei Suomi lipsu liikaa Venäjän talutusnuorasta, tai jos lipsuu, Venäjä saa tekosyyn uudelle vierailulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli Suomi miehitettäisiin, muutettaisiin Venäjän hallitsemaksi nukkevaltioksi, joka sitten symbolisesti saisi vanhat alueet takaisin? Siinä tilanteessa valtaan voisi hyvin päästä erinäisiä Venäjä-myönteisiä kristittyjä tahoja, homofobisilla asenteillakin varustettuna.

   Ei tosin ihan se toiveikas linja mitä Piho ehkäpä haeskeli.

   Poista

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.