Näin saat heti OnePlus 3/3T Nougat päivityksen

Oneplus 3 ja 3T saivat Nougatin, mutta se ei ole vielä saatavilla Suomessa. Tai on jos kierrätät nettiyhteyden hetkeksi Saksan kautta. Tässä ohjeet Android 7.0 Nougatin asentamiseen OnePlus 3 ja 3T-malleihin.

Asennukseen tarvitset VPN-yhteyden ulkomaille, sillä Suomeen ei päivitys vielä tätä kirjoitettaessa ole saatavilla. Itselläni asennus ei lähtenyt käyntiin ilman VPN-yhteyttä ulkomaille. Lisäksi päivitys ei lähtenyt muuten käyttämäni Freedomen kautta, mutta Opera VPN pelasi mainiosti.

Avaa Play-kauppa ja asenna sieltä Opera VPN. Avaa Opera VPN ja läpikäy sen aloitussetti ja muodosta sitten VPN-yhteys sen avulla. Yhdistämisen jälkeen valitse alueen vaihtaminen ja valitse alueeksi Saksa. Avaa sitten laitteen asetukset ja etsi sieltä kohta Järjestelmäpäivitys.

Jos Nougat-päivitys ei tule itsestään näkyville, valitse alalaidasta päivityksen tarkistaminen. Jos edelleen väitetään ettei päivityksiä ole tarjolla, tarkasta päivitys pari kertaa. Jos päivitys ei vieläkään tule näkyville, kokeile vaihtaa Opera VPN-yhteyden maa Saksasta esimerkiksi Kanadaan, jonka pitäisi myös toimia.

Lataa sitten tarjottu päivitys. Kun lataus alkaa, palaa Opera VPN:n puolelle ja katkaise VPN-yhteys. Näin latausta ei hidasta Operan rajoitteet. Latautumisen voi tehdä VPN-yhteys päälläkin, mutta valmistaudu pitkään odotukseen. Lataus hoituu taustalla, jahka se on valmis täytyy päivityksen asennus vielä vahvistaa.

Asennus vie jonkin aikaa ja uudelleenkäynnistyksen jälkeen käytössäsi on OnePlussan virallinen Android Nougat.

6 kommenttia:

 1. http://i.imgur.com/J1SFTPV.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 4.0.1 on ymmärtääkseni vasta previkkavaiheessa, eikä vielä julkisessa jakelussa.

   Poista
  2. Korjaus, näyttäis olevan jakelussa, tosin siinä on ollut ilmeisesti jotain ongelmia. Itse en saa tätä päivitystä näkyville edes VPN:n kautta.

   Poista
  3. Nyt tuli jakoon ilman VPN, 4.0.1

   Poista
 2. Pikalataus ei toimi päivityksen jälkeen???

  VastaaPoista

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.