Vertaa itseäsi muuhun maailmaan

Löysin mielenkiintoisen työkalun ja haluan esitellä sen. Tällä palvelulla voit verrata kotimaasi keskimääräistä elämäntyyliä muiden maiden vastaaviin. Maailmasta oppii yllättävän paljon kun näet miten paljon suurempi tai pienempi tulotasosi olisi eri maissa, miten paljon enemmän tai vähemmän maksaisit terveydenhuollosta, eläisitkö pidempään vai et ja kasvaisiko todennäköisyytesi tulla murhatuksi.Palvelu löytyy täältä:
http://www.ifitweremyhome.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.