iCloud täynnä haamudokumentteja

Onko iCloud Drive täynnä, mutta et mielestäsi näe siellä juuri mitään?
Ihmettelin tätä ongelmaa jonkin aikaa kunnes huomasin mistä on kyse ja onnistuin ratkaisemaan ongelman. Eli jos katsot iCloudin asetuksia, näyttää siltä että sinulla on jopa gigatavukaupalla tiedostoja, mutta olet eri mieltä. Mitä tehdä ja miten ratkaista ongelma.


Ratkaisu on yllättävänkin yksinkertainen: tyhjennä roskakorisi. Jostain käsittämättömästä syystä roskatkin vaikuttavat synkronoituvan iCloudiin ja imevän hyvän osuuden iCloudin rajoitetusta tilasta.

Itselläni vapautui iCloud Driveen melkein neljä gigatavua roskakorin tyhjennyksen seurauksena. Napsauta dockissa olevaa roskakoria hiiren kakkospainikkeella (kosketusalustalla kahden sormen napsautus) ja valitse roskakorin tyhjennys. iCloudisi pitäisi olla tyhjempi hetken päästä.

Hauskana yksityiskohtana, iCloudia selattaessa roskakori ei näy lainkaan, joten tämän syypään keksiminen oli kaikkea muuta kun helppoa. Toivottavasti tämän ohjeen löytäminen tekee tästä muille helpompaa. Tai ehkä tämä oli kaikille muille itsestäänselvää ja olen ainoa joka ei tätä tajunnut heti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommenttisi ja mielipiteesi. Debaatti on tervetullutta ja otan mielelläni vastaan eriävät mielipiteet. Jos huomaat asiavirheitä tai huteja teksteissäni, otan mielelläni vastaan huomautuksia. Haluan tietää jos jokin sanomani on suoraan väärin, sillä mielestäni on parempi saada osoitus virheellisyydestään ja korjata asia kuin jäädä tyhmäksi.

Sensurointia en harrasta muuten kuin roskapostin ja mainosten kanssa. Täydet asiattomuudet saavat olla aika asiattomia ennen kuin ne joutuvat poistolistalle, mutta jankkaaminen ja puhdas haukkuminen saattaa herättää poistovasaran päiväuniltaan.

Niin ja hengitäthän syvään ennen kommentointia. Yritetään pitää keskustelu asiallisena, yritetään ymmärtää miten mielipide-eroja voi olla ja yritetään olla alentumatta nimittelyyn ja lapsellisuuteen.